Top

Tren .. Herculane

Am trecut si de Herculane .. din dreapta pe diagonala e un nenea care pana acum 30 de min a stat linistit si si-a vazut de treaba lui, dar pana in astea 30 de minute a baut vreo 50 sau 100ml de votka si vreo 2 beri si acum a inceput programul artistic: a dat laptopul la maxim .. :(( a inceput cu Ramstein si a continuat cu o gramada de piese sarbesti care parca nu se mai termina ..

Recunosc ca si noi ne uitam la filme si se aude ceva, dar am incercat sa pastram volumul cat se poate de incet, sa nu deranjam pe nimeni ..

Cand ajung la Timisoara o sa pun si niste poze pe aici ..

Intre timp am si mancat .. destul de bine de cele 2 bonuri 2 x 17 lei si servirea pot spune ca a fost destul de buna pan` la urma, dar totusi .. intr-un fel l-a servit pe dumnul la costum din dreapta noastra (nu cel cu muzica), care pare sa fie un profesor universitar sau oricum un om destul de important si altfel ne-a servit pe noi care suntem si aratam a niste copii .. cu bani?? Defapt nu aratam a copii cu bani, dar asa ne considera personalul trenului pentru ca am ajuns aici la Business Class .. FUCK THEM !

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

  • silvia 7 October 2007, 21:23

    ma bucur k in mintea ta profesorii universitari sunt “oameni importanti”.
    Data viitoare sa merget si voi la costum si haine de business.

  • Coral 10 October 2007, 13:53

    mai ai mers la Timisoara si nu ai zis nimic :( …

Post a comment