Top

Cu Cardul la KFC

Ieri pe seara, eram cu colegul Dan Marcu la KFC in Carrefour Orhideea.. n-aveam niciunu` bani cash asa ca am platit fiecare cu cardul..

Am facut comanda si cand sa platim, vanzatoarele ne-au cerut o legitimatie sau un buletin sa demonstram ca noi suntem posesorii cardului..

Ciudat, nu? Asta am zis si noi: WTF!? Pan` la urma e o masura buna de securitate, chiar daca dupa asta am introdus si PIN-ul.. Totusi, daca doar la KFC se intampla asta.. nu am rezolvat nimic. Ar trebui sa fie o regula, in toata Romania, cand platesti undeva cu cardul sa trebuiasca sa arati si buletinul sau un act care sa demonstreze ca tu esti posesorul cardului respectiv..

Mai trebuie sa spun ca ma enerveaza la culme locurile unde platesti cu cardul si nu mai trebuie sa introduci PIN-ul, asta, pe bune e nasol .. ca daca-ti fura cineva cineva cardul poate sa cumpere cu el fara nicio jena, daca nu esti destul de prinpt sa-l blochezi..

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

  • silvia 6 October 2007, 12:10

    asta cu cardul fara sa se ceara pinul…a fost un cometariu pe undeva. Adica posesorul e obligat sa isi pazeasca cardul. Comerciantul nu are astfel de obligatii.El are obligatia sa verifice semnatura de pe card cu semnatura de pe bon. Iar buletinul, sau cartea de identitate…pai o fi bine, dar daca eu iti dau tie cardul si PIN-ul ca asa am eu chef, nu potzi face cumparaturi? Mi se pare exagerat, mai ales acolo unde suma de plata e aproape derizorie (adik cat poate fi un hamburger sau…un suc?).

  • Anonymous 6 October 2007, 23:21

    La plata cu cardul online, sunt suficiente datele care sunt inscrise pe card, deci e aceiasi situatie

Post a comment