Top

Cu bicicleta prin Bucuresti

Weekendul trecut, daca nu ma insel, a fost ziua mersului pe jos in Bucuresti sau .. mersul cu bicicleta, ceva de genu` asta..

Colegul Serban Huidu si-a incercat norocul si a iesit cu bicicleta din casa, sa vada cum e sa fi biciclist :) Pe langa faptul ca a fost ingorat sau injurat de toti soferii, la un moment dat langa el era o masina, din care urlau manelele si din care un ghertzoi a aruncat pe geam o doza de energizant. Serban, pentru ca este un cetatean exemplar al Bucurestiului, a luat doza si le-a aruncat-o inapoi celor din masina, spunandu-le celor din masina sa caute un cos de gunoi :)

Povestea nu a avut un final prea fericit pentru Serban, pentru ca soferul a iesit din masina si i-a aplicat un pumn acestuia, carcotasul replicand cu un cot ..

O alta poveste cu bicicletele prin Bucuresti a fost “scrisa” si povestita la radio, decatre cei 2 matinal de la InfoPro. Ernest Fazekas si Mihai Livadaru au devenit campioni nationali la proba ciclism cu obstacole!

Ei s-au angajat intr-o lupta pe viata si pe moarte cu pistele pentru biciclete din Bucuresti si doar printr-o minune au ajuns la finish vii si nevatamati. O groapa serioasa si un moment de neatentie au fost de ajuns pentru ca Ernest Fazekas sa fie in pericol de a-si rupe piciorul, iar colegul sau, Mihai Livadaru, sa se ciocneasca de un gard… Ca si cum n-ar fi fost de ajuns gropile de tot felul, ciclistii de la InfoPro au fost opriti din pedalat de nepasarea unor soferi.

Cei doi au intalnit in drumul lor, parcata chiar de-a latul pistei, o masina a Camerei Deputatilor! Dupa o cursa soldata, din fericire, doar cu accidente usoare, realizatorii de la InfoPro au ajuns la concluzia ca mersul pe bicicleta, in Bucuresti, este un bun inceput pentru cei care vor sa-si aleaga meseria de cascador. Iata mai jos cum s-au descurcat ei prin Bucuresti :))

Mai trebuie mentionat ca masina peste care au dat cei 2 este a Dacianei Sarbu.. detalii aveti aici :)

In concluzie, degeaba piste de biciclete.. daca n-ai cu cine si .. unde :) Poa` sa si le pastreze .. pistele !

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

Post a comment