Top

La Multi Ani Google !

Unul dintre cele mai importante motoare de cautare si poate cel mai popular brand din industrie sarbatoreste astazi cea de-a noua aniversare.

Google este o corporatie americana specializata in cautari pe Internet si in advertising online. Compania are sediul central in Mountain View, California, si, din 30 iunie 2007, se mandreste cu 13.748 de angajati. Misiunea Google este „sa organizeze informatia mondiala si sa o faca universal accesibila si folositoare.”

Filozofia corporatista a companiei Google include declaratii precum: „Nu fi rau!” si „Munca ar trebui sa fie provocatoare iar provocarea ar trebui sa fie distractiva”, demonstrand o cultura relaxata si un mediu propice noilor idei.

In 1998, cei doi absolventi ai Standford University care au creat algoritmul de cautare folosit de Google reuseau sa stranga de la prieteni si investitori aproape un milion de dolari, organizandu-si primul sediu al “companiei”: un garaj din Menio Park, California. Atunci, firma avea numai patru angajati, iar pe site-ul sau nu se efectuau nici 10.000 de cautari. Acum, motorul Google suporta peste 200 de milioane de cautari zilnic.

Articol preluat din PcWorld

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

  • Kittutza 26 March 2008, 00:27

    google e the beeeest :D

    wow si acum in 2008 …un deceniu de Google :X

    Kittutza’s last blog post..Marti…

Post a comment