Top

Britney a ramas fara tampoane :))

Din Libertatea citesc ca ..

Britney Spears a ajuns de rasul lumii. Vedeta, aflata intr-un local din Los Angeles, s-a dus la toaleta. Fara nici un pic de jena, fosta printesa pop a chemat un fotograf in baie si l-a rugat sa mearga sa ii cumpere niste produse pentru igiena intima, care chipurile i-ar fi lipsit din geanta. Barbatul s-a conformat si dupa ce si-a indeplinit ‘misiunea’, Britney i-a multumit cu un zambet larg pe buze si si-a vazut de treaba. Gestul vedetei se pare ca i-a ingrozit pe apropiatii acesteia, care au inceput sa se gandeasca serios ca Britney are probleme mintale grave.

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

  • Anonymous 27 September 2007, 18:12

    hai ca asta-i culmea . eu nu pot sa cred asa ceva!!! si-a batut joc un demendt de ea si daca ea nu-si mai revine tot ea e vinovata ???cat vor mai sta pe capul ei ?? o asa voce eu cred ca ar trebui ajutata nici decum jicnita mereu si desconsiderata asa de tare !!!

  • Cristina Lenart 27 September 2007, 18:54

    deci anonimus de la ora 7:12…esti exact pe un cand cu mine…Tocmai vb despre asta cu mama mea…si ii explicam ca presa asta o tot ataca si o invinovateste ca e asa cum e. EU ma gandesc, le e greu sa renunte la subiectul asta (ca si asa pe ea o imbogatesc). Insa ei nu se gandesc ca tipa a avut 2 copii, 2 depresii postnatale, care dupa cum afirma doctorii daca femeia in perioada respectiva nu este menajata, ajutata, iubita etc…poate ajunge la nebunie? Ei o mai si ung cu tot felul de alifii. Mie imi e mila de ea ca nu are persoane sincere langa ea care sa vrea sa o ajute. Pe de alta parte nu pot sa nu iau in considerare extrema cealalta. Cum ca face chestiile astea intentionat pt ceva scop anume (care nu stiu, pt ca risca sa isi piarda copii din cauza asta). Sa tinem minte ca a mai avut accese vulcanice si ciudate si inainte sa fie cu “ALA”. In fine, eu sincer sper sa isi revina. Lumea nu mai are nevoie de un nebun in plus si de alti nebuni care sa rada de el.

Post a comment