Top

PETITIE: STOP TORTURARII ANIMALELOR!

Nu stiu daca ati vazut saptamana trecuta, pe ProTV a fost un reportaj despre 2 copii cretini din Buzau care au omorat in scara unui bloc o pisica lovind-o si chinuind-o in cele mai groaznice feluri..

Sincer nu am reusit sa vad acel filmulet si nici stirea pentru ca am inchis imediat televizotul si siteul pe care mergea filmuletul cu stirea, dar am vazut cateva mii de comentarii la acel articol si majoritatea oamenilor au vrut sa semneze o potitie pentru infiintarea unei politii de animale si cei de la ProTV s-au conformat si au facut petitia care va ajunge la Parlamentul Romaniei !

Click aici si semneaza si tu petitia ! Pana acum au semnat peste 4000 de oameni si peste 10.000 au votat ca vor o politie a animalelor !

Semneaza petitia !

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • silvia 23 September 2007, 22:19

  am primit din alta parte invitatia si am semnat.
  Aia sunt niste cretini si nu erau chiar asa copii, dupa cate am prins din stire. Nici eu nu am avut inima sa vad pana la capat.

 • ruxandra 26 September 2007, 17:00

  oli, iresponsabilii sunt “profesionistii” de la ProTV, care isi permit sa dea asa ceva pe post. Dar ce nu face televiziunea pentru rating… Si chiar functioneaza!vezi traficul pe site-ul ProTV.Sa vedem cand posteaza si inregistrarea unui viol.Ca ne-am saturat de reconstituiri, nu?

 • Oliver Simionescu 26 September 2007, 17:10

  pai daca nu ar fi dat ei materialul cu pisica, sigur nu se sesiza nimeni si nu se intampla nimic, macar asa sunt sanse sa apara Politia asta a animalelor..

 • ruxandra 27 September 2007, 09:53

  nu prea cred ca o sa apara prea curand, pentru ca mai sunt atatea probleme, iar asta ar fi cam ultima pe lista.
  Ca sa determini oamenii sa ia atitudine poti face totusi un reportaj decent.

 • Oliver Simionescu 27 September 2007, 10:54

  da.. poate ca era bine sa cenzureze niste chestii acolo..

Post a comment