Top

Kiss Your Name (2)

Am revenit cu detalii despre Kiss Your Name !

Ai simtit mereu ca numele tau reprezinta ceva. Ca nu e doar o simpla insiruire de litere. Ei bine, ai avut dreptate. KissFM ti-o dovedeste. Din 17 septembrie fa-ti numele cat mai cunoscut. Iar noi te vom premia.

Este foarte simplu ce ai de facut. Inscrie-te pe sms la 1819 (este un sms cu tarif normal pentru ca noi nu vrem sa facem bani de pe urma ta ci vrem sa te rasplatim pentru ca ne asculti si sa-ti cinstim numele). Vei primi o parola pe care tine-o biiiine minte. Iar din 24 septembrie stai cu urechile ciulite pe KissFM. Daca iti auzi numele ai la dispozitie juma’ de ora sa ne spui ca stii acest lucru. Da-ne un telefon sau un sms la numerele pe care ti le vor spune dj-ii. Nu trimite sms la 1819 pentru asta. 1819 este doar pentru inscrieri. Sau da-ne un mail la name@kissfm.ro sau vino chiar tu la radio. Orice este permis atata vreme cat tu ne dovedesti ca stii ca numele tau s-a auzit pe post. Daca reusesti acest lucru, intri in direct cu dj-ul KissFM si acesta te va premia cu bani (100RON ce se reporteaza de la ora la ora) sau unul dintre superpremiile haioase ce le punem in joc.

Si acum sa-ti vindem un pont. De fapt, sa ti-l dam pe moca. Spune cator mai multi prieteni, dusmani, rude, cunoscuti sau simplilor trecatori pe care-i intalnesti pe strada care e numele tau si cum sa dea de tine. Scrie-ti numele mare pe blocuri, roaga un pilot de avion s ati-l scrie pe cer, fa tot ceea ce-ti sta in puteri sa-ti faci numele cat mai cunoscut. Pentru ca, atunci cand el se va auzi la KissFM, cat mai multa lume sa-ti dea de veste.

Fa-ti nume cu renume si noi iti vom da premii nebune.

Premiile puse in joc sunt:
– 851 de premii in bani cu valoare de 100RON fiecare.

– 50 x telefon mobil LG Chocolate

– 50 x mp3 player Sony

– 50 x aparat radio cu CD player Philips

– 100 x rucsac KissFM

– 50 x ceas de mână Fossil

– 50 x pantofi sport Levi’s

– 20 x geantă Lee Cooper

– 100 x tricou KissFM

– 50 x set capace de roţi KissFM

– 20 x parfum Hugo Boss

– 20 x parfum Kenzo

– 20 x minge fotbal KissFM

– 20 x minge baschet KissFM

– 50 x căşti cu microfon KissFM

– 50 x mouse KissFM

– 20 x GPS

– 20 x detector radar

– 10 x handsfree

– 1 x carkit

– 10 x cort KissFM

– 10 x ghitară KissFM

– 10 x fotoliu de birou KissFM

– 10 x maşină teleghidată KissFM

– 10 x 2 bilete la meciul România – Olanda

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

Post a comment