Top

Giulia feat. Gabriel – Te-am Ales [premiera]

In premiera, la mine pe blog puteti viziona videoclipul Giuliei la piesa Te-am Ales !

Am pus clipul si pe trilulilu si pe youtube (cum a facut si Florin de la Hi-q) ca sa vad unde se uita lumea mai mult la el :)

TriluliluYoutube

ENJOY !

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • Rainy Day 14 September 2007, 23:04

  e dragutel clipul, daca nu ar fi fost finalul cam dubios dupa parerea mea, ar fi avut o poveste chiar interesanta..sau poate e prea subtil pt mine. :)) oricum giulia arata bestial.

 • Anonymous 14 September 2007, 22:48

  Hmmm…pana sa vad clipul nu stiam cine e tipul…E fostu de la NON STOP :))…totusi putea sa aiba mai multa contributie vocala in melodie. Ce nu imi place e repetitia excesiva a refrenului. Ar trebui mai multa imaginatie sincer.

 • Oliver Simionescu 14 September 2007, 22:49

  ideea cred ca era sa fie refrenul simplu si .. fredonabil.

  un refren complicat nu aduce nici succes piesei..

 • Anonymous 15 September 2007, 15:16

  hmm … cred ca ar trebui sa ascultam intai nelly furtado si cred ca autorul piesei ar trebui sa isi puna cenusa in cap iar Giulia sa zica ca a facut un cover
  http://www.youtube.com/watch?v=AO6SnX9s5-w

 • Oliver Simionescu 15 September 2007, 15:53

  loool ! hai frate, ca nu seamana in niciun fel cele 2 piese !

 • xxx 15 September 2007, 20:33

  tot ce e de melodia asta e refrenul.care e foarte reusit.in rest e destul de slabuta.ca si videoclipul de altfel.oricum pe youtube o sa aibe mai multe vizualizari. trilulilu ala e mai mult pentru fraieri

 • lexia 17 September 2007, 11:26

  Superba piesa!! chiar ma intrbam unde a disparut Gabriel?? dar uite ca scumpica de Giulia l-a readus pe tv…:) Giulia scumpica esti o frumusica! multa bafta in continuare!!

 • Anonymous 19 September 2007, 16:16

  LOL! Olix…ca om care a facut/face radio ma mira faptul ca nu vezi asemanarea intre cele 2 piese . Peste tot in media s-a vorbit despre asta :-) O sa vezi ca si altii cu ureche muzicala au gasit pe comentariile de pe youtube asemanari .Ce-ai fi vrut ..sa traduca si versurile ca sa vezi asemanarea .Pana si Giulia a recunoscut la KissFM ca s-a inspirat din piesa asta care era un hit .Bine ca a scos-o Kissul din difuzare si nu risca sa intre una dupa alta :-)))

 • Oliver Simionescu 19 September 2007, 16:19

  lol, nu stiu cand ai auzit-o tu pe Giulia spuand ca s-a inspirat din piesa lui Nelly, dar nu cred sa fi spus asa ceva si .. sa stii ca piesa inca merge pe Kiss si pe ProFM !

Post a comment