Top

Piste pentru biciclisti in Bucuresti

De cateva saptamani observ prin unele zone din Bucuresti, trotuarul delimitat de niste linii galbene, care delimiteaza defapt .. pistele pentru biciclisti.

La o prima vedere, ideea e buna, dar, daca priviti mai cu atentie, incepeti sa observati cateva probleme :)

Dati-mi voie sa citez din Tocanita de Gazette de la Cronica Carcotasilor:

Ziarul Gandul vorbeste despre o noua creatzie marca Videanu: poteci cu obstacole pentru biciclisti de 1,25 de milioane de euro! Pistele nu au latzimea europeana corespunzatoare, au viraje in unghi drept si sunt jalonate cu parcari, mese de restaurant si jardinière cu flori!

*Dom’le, fii atent, ocolesc o groapa, intru in bordura lui Videanu, ma izbesc de o masina parcata pe pista, ating un copac pus exact in mijlocul potecii, ricoshez intr-un cosh de gunoi, ma scuipa unu’ cu jeepul, un caine vagabond ma musca de pantalon si cad in strada unde ma calca o masina cu girofar! Cand ma uit: Videanu! Uite-asa am ajuns sa ma apuc de sah!

Haios nu? M-am apucat acum sa citesc articolul din ziarul Gandul si descopar ca nenea Videanu vrea sa faca si parcuri de inchiriat biciclete, asa cum a vazut el la .. Paris :))

Din pacate, tind sa cred ca bicicletele alea care vor fi de inchiriat .. vor disparea in prima saptamana de la darea in folosinta sau, chiar daca nu vor fi disparute, vor fi, cu siguranta, distruse :(

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

  • Kittutza 26 March 2008, 00:55

    in Ploiesti avem de muuult timp asa ceva…de vreo 2 ani :P

    Kittutza’s last blog post..Marti…

Post a comment