Top

Interogatoriu .. la ceas :)

De nici 2 saptamani mi-am cumparat un ceas nou, de firma, bla bla, de care sunt foarte mandru :) Nu va scriu ca sa ma laud cu ceasul, pentru ca nu-mi place sa fac asta, ci va scriu ca sa va povestesc ce mi s-a intamplat cu el .. :P

(nu este vorba despre ceasul din imagine)

Acum 2 zile, de dimineatza, cand sa iau ceasul de pe un raft din bucatarie, cu mainile mele “moarte” (cum le zice Carmen, pentru ca mi se intampla sa scap multe chestii din mana) am reusit sa scap ceasul din mana, direct pe gresie ..

Ceasul era ok, doar ca i-a cazut capacelul din spate. Am stat vreo 5 minute, incercand sa pun capacul inapoi, dar nu am reusit. Am zis ca-l duc la lucru poate ma ajuta cineva de la tehnic sa-l pun inapoi (asta se intampla ieri). Ieri nu am reusit cu nimeni nimic si nici nu am ajuns la vreun ceasornicar, asa ca am adus si astazi ceasul la birou. Colegii de la tehnic, cu care am reusit in sfarsit sa vorbesc, mi-au spus ca acel capacel se poate pune inapoi doar cu ajutorul unui compresor sau ceva de genu` asta ..

Pentru ca tot era ora 13 si ceva, mi-am luat pauza de masa si am dat o fuga pana la Unirii, unde stiam ca exista un ceasornicar.. Am ajuns la magazinul de unde am cumparat ceasul si doamenle de acolo mi-au spus cum sa fac sa ajung la “service” .. Am ajuns pan` la urma la ceasornicar-service :)) undeva in spatele magazinului Unirea.

Ii arat omului ceasul, i-am zis ca l-am scapat pe masa sau pe jos (nu mai stiam exact) si ca i-a cazutu capacul si ca singur nu-l mai pot pune inapoi ..
Initial ma asteptam sa il bage intr-o compresie sa-i dea un ciocanel si sa imi dea ceasul inapoi, dar omul si-a pus chestia aceea pe ochi, care e un fel de lupa, cu care a reusit sa vada mai atent interiorul ceasului .. Dupa ce l-a studiat vreo 2 minute imi spune:

– Cesul sta nu pare ca scapat pe jos..
– Dar ce credeti ca i-am facut? zic eu..
– Cred ca l-ai desfacut cu un briceag !
Eu incep sa rad si ii dau replica:
– Pai ce motiv credeti ca aveam sa-l deschid?? Ceasul e nou, are baterie buna, merge bine, pe bune, n-aveam de ce sa-l deschid !
Mai sta nenea putin, se mai uita la el si ma intreaba:
– E in garantie?
– Da; zic eu, e in garantie, dar nu asta conteaza, pentru ca va platesc acum, deoarece e vina mea ca l-a scapat pe jos..

In sfarsit imi primesc ceasul inapoi cu capacelul pus la loc, mi-l pun inapoi la mana si intreb:
– Cat va datorez?
– Cat vrei tu; imi raspunde omul, oarecum linistit..

Ii las 5 lei, ii multumesc si plec si stateam sa ma gandesc prin ce interogatoriu am trecut doar pentru un capacel .. Ce credea omul ala, ca vreau sa-l fraudez?? Ce e ceasul furat sau ce? Ce rost avea sa-i deschid eu capacul cu un briceag?? Nici macar nu are zgarieturi !

p.s. Am vazut ca cineva, pe un forum, intreba unde se pot gasi ceasuri Timex in Bucuresti.. Raspunsul e simplu: Magazinul Unirea, la parter, la B&B !

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • Carmen 13 September 2007, 13:59

  de nici o saptamana ai vrut sa zici ;)

 • Oliver Simionescu 13 September 2007, 14:01

  grr !

 • Cristian Teichner 13 September 2007, 14:21

  Cred ca ai intalnit un ceasornicar foarte pesimist dar informat. O fi vazut la stiri noua metoda de plasare a drogurilor in club (din gura in gura) si se gandea ca poate ti-a dat unu vreun ceas :D

 • Oliver Simionescu 13 September 2007, 14:23

  loool :)) daa !!

 • Tudor-Stefan Alexe 22 April 2011, 18:45

  nasol cu timex astea:))… de cateva zile mi-a adus unchiul meu un ceas timex din america si azi ma mancat in undeva sa deschid capacul si nu am reusit sa il mai pun la loc singur:(
  am mers la un ceasornicar, sa chinuit saracul cu o bucata de lemn pe pus ceasul pe o panza moale sa nu il zgarie insa nu a reusit si ma trimis la un service care are presa insa era prea tarziu ca toate inchid la 18.
  Concluzia, am ramas fara ceas pana dupa pasti:(
  Enervant totusi ca nu se poate pune la loc cu mana cum se poate la alte ceasuri:(

Post a comment