Top

Credeati ca doar la noi se intampla??

Probabil stiti, sau va aduceti aminte, ca atunci cand se deschid magazinele mari in Romania, de obicei, in prima zi, la intrare e super imbulzeala din mai multe motive:

– oamenii vin de curiozitate
– oamenii vin pentru ca in prima zi sunt super promotii si preturi mult mai mici
– si mai sunt oameni nebuni, gen pensionari, care sunt in stare sa faca coada toata noaptea, ca sa fie primii care intra si cumpara din magazi, pentru ca, majoritatea super-hiper-marketurilor nou deschise, dau bonuri de 10-15 lei sau poate chiar mai mari, primilor cumparatori ..

Iata ca am descoperit astazi, ca si in Germania se intampla asa si .. acolo, parca, e mai grav decat la noi ..

Ieri, 12 septembrie, undeva la miezul noptii, in Berlin s-a deschis cel mai mare Media Markt din lume ! Pentru cine nu stie, Media Markt-ul e un fel de Media Galaxy, adica un magazin cu televizoare, calculatoare, muzica, gadget-uri, samd

Ia uitati-va ce a fost la intrare :)

si daca la intrare era asa, hai sa aruncam o privire si in interior..

Sincer? N-as fi crezut niciodata ca nemtii sunt chiar asa de nehalitzi :)) dar se pare ca sunt si acolo.. chiar daca au salarii de mii de euro si isi permit sa-si cumpere cam ce-si doresc ei..

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

  • Carmen 13 September 2007, 13:55

    eu cred ca erau muulti romani in imbulzeala aia…au senzatia ca e raiul pe pamant si ca totul e ieftin la nemti. Dk stai un pic si calculezi, lucrurile nu stau tocmai asa pe roze.

Post a comment