Top

PeNeVe / Ce ti-e si cu siteurile astea (de radio) :))

In cazul in care titlul “PeNeVe” nu va zice nimic, inseamna ca NU ASCULTATI RADIO21 :)) ceea ce e bine :))))) LOL !

Da, astazi trebuia sa inceapa noua campanie de la radio21 “PeNeVe”, i-au facut si site si am tot urmarit, curios fiind ce se va intampla. Pe site tot scria ca “mai sunt 2, 1 zile” acum scrie “mai sunt 00 zile” si degeaba, nu e nimic pe site. Radioul nu l-am ascultat, dar ma asteptam sa fie prompti si sa puna pe site ceva interesant, detalii, bla bla ..

E tare greu cu siteurile astea, pe bune .. Cred ca de la Buzdugan si Jugaru incoace, toata lumea e “fana” farse.

Radio21 au avut o perioada cand n-au updatat mai nimic pe site, acum pun farsele la 2-3 zile dupa ce se dau pe radio, intr-o sectiune unde se pot downloada si chiar intr-o sectiune de podcast cu RSS si cu tot tacamul .. ok, sa zicem ca e bine.

Kiss-ul are si el sectiune de podcast, dar, din cate am inteles, au fost niste probleme cu echipa care se ocupa de site si in ultima vreme n-au mai fost update-uri in sectiunea respectiva ..

ProFM-ul, de cand cu Jugaru, updateaza destul de des siteul, adica sectiunea de download.. din cate am observat eu, cam odata pe saptamana apar toate farsele pe site, din saptamana anterioara :P

Un alt radio cu podcast este Guerrilla, care, prospat intors din vacantza, are updatate la zi mai toate sectiunile de podcast ! Da, sunt mai multe sectiuni, cam pentru fiecare emisiune in parte, ceea ce e foarte bine si de apreciat :)

Si acum sa ma laud si eu putin, de pe http://www.carcotasii.ro/radio.html puteti downloada zilnic, la doar cateva minute dupa ce le auziti la radio, toate farsele si pastilutele de la Cronica Carcotasilor de la KissFM si asta pentru ca eu ma trezesc devreme si Serban e prompt si-mi trimite materialele imediat :) Ce bine e sa fi “conectat” direct la sursa :P

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • Alexandra Simion 14 September 2007, 20:58

  Hmmmm…deci..te iei de 21,a??!!! Nu..Nu-i frumos :)))) :p

 • Oliver Simionescu 14 September 2007, 22:06

  ba da e fooarte frumos, mai ales cand ai lucrat la o concurentza si acum lucrezi la alta concurentza :))

 • Alexandra Simion 15 September 2007, 10:03

  hmmmm…more info plz :D :P :)))

 • Oliver Simionescu 15 September 2007, 10:08

  pai initial am lucrat la ProFM in Timisoara si acum lucrez la SBS (PrimaTV & KissFM) in Bucuresti ..

  momentan lucrez doar la Prima, dar in curand .. revin si la radio .. sper :))

 • Sorin 16 September 2007, 11:51

  Da’ nu e vorba de site-uri de radio. Si alte categorii de clienti fac campanii si nu au in vedere ca la un moment dat trebuie sa se intample ceva.

  Oricum, ideea cu nunta pnv e ok si campania a inceput corect. Mai departe e o provocare si tine de atitudinea celor din 21 sa iasa ceva de succes (daca vor face 3-4 astfel de “nunti”, ar putea sa faca deja o telenovela…)

Post a comment