Top

Britney

Il stii pe domnu` din stanga ?? Numele lui este “Mr. PUKE !” Pe youtube, cele mai vizionate clipuri in ultimele 3-4 zile sunt cele cu Britney si “performanta” ei de la nushce premii MTV …

Si dupa ce comenteaza toata lumea ca Britney e naspa si ca nu mai are nicio sansa sa revina in show-biz, apare un cretin, pe numele lui Chris Crocker, care ne zice sa lasam pe Britney in pace :))

Tipu` asta pare sa fie ori gay, ori sa aiba mari probleme la cutiutza, pentru ca m-am uitat la celelalte clipuri postate de el pe youtube si sunt tare .. ciudate.

Oricum, si pt Britney si pt mr/ms Chris Crocker am inca un Mr PUKE cu dedicatie :)
Aa !! Era sa uit ce e cel mai important ! Clipul cu dobitocul de mai sus, a facut pe YouTube in aproape 2 zile peste 3.5 milioane de vizualizari !! Incredibil !

p.s. DA ! Tipul chiar plange !!

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • Rainy Day 12 September 2007, 22:33

  =))))))))))) nu mai pot de ras! te dau in judecata, era sa ma inec si sa mor! din cauza ta, ca pui astfel de chestii pe blog!

 • Coral 12 September 2007, 22:28

  Dude this guy chiar e gay, uita-te ce machiat e :)) sa fim sinceri ce om normal la cap ar plange pt aia ? :D

 • Oliver Simionescu 12 September 2007, 22:33

  Ia uite alte clipuri cu mr gay gay :))

  http://www.youtube.com/user/itschriscrocker

 • Cristina 13 September 2007, 17:57

  Ce coincidenta…SI eu l-am vizionat pe you tube inainte sa vad ca l-ai postat… Credeam ca e fata…cand i-am vazut ochii (care tre sa recunosc is faini :)) )…si da in concluzie e ciudat. Cititi numai commenturile la video…:)) M-am prapadit.

 • Kittutza 26 March 2008, 00:58

  la-m vazut si eu acum vreo….saptamana cam asa…cu premiile you tube…si am vazut si alte clipuri ale lui mai recente…e gay in toata regula…si mai mult imi place ca acum toata lumea il imita…;))

  ah,dar e un gay care face furori pe you tube…cu fraza lui “hey bitcheeees” :D —-> http://www.youtube.com/watch?v=HDlT-qGYEfE

  Kittutza’s last blog post..Marti…

Post a comment