welche kryptowƤhrung minen 2020 small cryptocurrency facebook new cryptocurrency top 10 altcoin deutsche bank cryptocurrency

Blog in masa !

Frateee ! Ma dispera !! Am catziva in lista (lista de messenger), care scriu si ei blog si, dupa ce scriu ceva, tin neaparat sa dea MASS la toata lumea cu linkul catre blogul lor !!

URASC MASSURILE !!

Aproape toata lumea uraste massurile si legat de blogurile voastre, lasati-le dreq doar in status ca cine vrea sa le citeasca le citeste, cine nu, nu !

Daca si voi urati mass-urile, faceti ca mine ! DELETE & IGNORE !

OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

4 Comments

  1. Io stiu una si mai buna. Trackback-urile sau mesajele de genul “un articol foarte bun!” cu link inapoi catre blog. Ooops, I just did one ;-)

  2. Oliver Simionescu says:

    you just did one, dar cu astea sunt de acord, sunt ok. asa se promoveaza oamenii normali, nu cu massuri :P

  3. io primesc foarte multe massuri si de la persoane pe care nu le mai am in lista…dar mi-e asa sa le dau ignore…ca ma gandesc ca nu voi mai auzi nimic de ei…da stiu sunt ciudata…dar cele mai enervante massuri sunt alea cu ” x da-mi buzz cand intri” sau ‘ te iubesc bai y”…chiar nu intereseaza pe toata lumea faza asta…dar de fapt,cel mai tampit mass pe care l-am primit a fost unul care suna cam asa : “X cand intri sa-mi dai buzz ca vreau pozele de azi,ne-am distrat super,am fost la cumparaturi in mall,ne-am luat adidasi de la Puma,si trening de la Adidas,pe urma am fost seara prin Kristal si ne-am dat mari cu outfiturile noastre cumparate din Plaza” … :| ce mult am scris :D

    Kittutza’s last blog post..Marti…

  4. da, asta nu inteleg nici eu care-i faza cu mass-urile care defapt sunt mesaje destinate unei singure persoane ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *