Top

Favorite

Imi aduc aminte ca in tot felul de chestionare, sau cand te inscri pe siteuri gen hi5, myspace, etc, ajungi la campuri gen “film favorit, melodie favorita, carte preferata, actor preferat, etc”..

Eu nu am avut niciodata un actor favorit, o carte favorita sau un film favorit si aproape niciodata nu am stiu ce sa completez in acele campuri sau .. completam cu ceva care-mi era “favorit” in acel moment, gen .. o piesa sau un film auzita/vazut recent..

Totusi, pot spune ca am actori favoriti, actori care daca-i vad pe afisul unui film, stiu ca acel film trebuie vazut, dar din pacate nici macar numele acestora nu-l stiu din cap, doar daca-l aud imi suna cunoscut :P Cred ca fetele sunt singurele care pot retine nume de actori :)

.. si ma gandeam ca tin fetele minte numele actorilor, pentru ca sunt barbati si pentru ca arata si bine, dar eu imi faceam un test in gandul meu si nu am reusit sa gasesc 4 nume de actrite .. celebre :P Damn .. am I stupid ?

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

  • Kittutza 26 March 2008, 01:22

    neah :-j

    cred ca doar daca intr-adevar iti place foarte,foarte mult un actor/carte/film etc ii retii numele … eu nu reusesc sa imi aduc aminte mai niciodata.sau am raspunsurile mele standard… Richard Gere si Julia Roberts si filmul preferat Pretty Woman …etc :D chiar daca se mai schimba preferintele…sau apelez la amibiguitati..gen “imi plac comediile”

    Kittutza’s last blog post..Marti…

Post a comment