Top

Cat de sincer po` sa fii ?

Acum ceva timp scriam un blog despre .. comunicare, cat de importanta si necesara e ea .. Astazi, imi veni in cap, sa va scriu cate ceva despre .. sinceritate :P

O mare parte dintre fete/femei scriu in profilele lor de pe hi5/myspace si ti-o spun si in fata, daca e nevoie, ca lor nu le plac mincinosii si ca vor neaparat prieteni sinceri care sa le spuna pe bune ce si cum ! hmm Are you sure ??

Bine, nu cred ca o fata isi doreste o prietena sau un prieten care sa-i spuna de fiecare data adevarul in fatza, gen: “esti grasa”, “esti urata”, bla bla.

In principiu, intr-o relatie (ca tot la relatii ajungem), e nevoie de sinceritate si e nevoie ca cei 2 sa discute problemele din cuplu si, repet, sa fie sinceri. De asta, majoritatea relatiilor intre vedete, nu rezista, pentru ca vedetele, majoritatea, sunt fake, nu pot fi sincere, prefera sa barfeasca, sa spuna altcuiva ca le-a deranjat ceva la o alta persoana.

Ca tot ziceam de vedete, relatiile care dureaza defapt, sunt cele intre o vedeta si o persoana simpla sau, daca relatia se va incheia, se va incheia pentru ca persoana simpla s-a saturat de prea mult vedetism din partea vedetei sau ca probabil a fost inselata.

Dar sa revenim la sinceritate :) Sinceritatea poate sa fie directa sau indirecta, pan` la urma ..

Ai luat o nota mica la scoala si iti spui in gand ca le vei zice si parintilor despre ea atunci cand ii vei prinde intr-o pasa buna, dar .. asta nu se intampla prea des .. asa ca, ii poti cumpara niste flori mamei si, de bucurie, mama nu se va supara prea tare cand va auzi de nota ta mica ..

Ai un sef care pare sa fie cam dur si ti-e frica sa i te adresezi direct ? Da-i un mail sau un sms si cand iti va raspunde, iti va raspunde in scris si raspunsul tau va veni tot in scris si nu va trebui sa i-l dai direct ..

Uneori o persoana de care-ti place, face ceva care pe tine te deranjeaza.. Daca o cunosti destul de bine, iti vei da seama daca e bine sa-i spui direct ce te-a deranjat sau daca e mai bine sa-i spui cu o alta ocazie cand intamplarea a fost uitata sau .. trecuta.

Vrei sa fi prieten cu toata lumes sau vrei sa te urasca toata lumea? Gandeste-te bine inainte sa fi sincer, inainte sa minti si inainte sa barfesti !

p.s. un gest de sinceritate, a venit din partea lui Carmen care mi-a spus ca blogul asta arata ca o, citez: “o compunere de scoala generala” ! Thanks for the support honney :X

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • Marius Cioane 11 September 2007, 03:12

  Daca tot suntem la capitolul sinceritate, hai sa fim seriosi, blogul asta nu e deloc asemanator cu o compunere de clasa a patra. Am si argumente: 1. in ultimele saptamani de aici am aflat o gramada de informatii in premiera.
  2. articolele acestui blog au fost folosite si pe alte bloguri, ba mai mult filmuletele campanieie CNA “Nu iti lasa copilul educat de televizor” postate de tine pe trilulilu.ro au fost publicate si pe hotnews.ro
  3. acest blog ocupa locul 26 in clasamentul trafic.ro la categoria pagini personale :)
  4. imi place si il vizitez in fiecare zi :)

 • Oliver Simionescu 11 September 2007, 08:35

  multumesc Marius :)

Post a comment