Top

Britney’s back .. 4 real :))

Dupa ce aparuse pe youtube piesa “gimme more” a lui Britney, s-a vehiculat un zvon ca la MTV Videio Music Awards va canta o alta piesa .. pan` la urma a cantat-o tot pe asta:

Gimme More – Britney Spears Live @ VMA

Vizibil emotionata (va zice ceva exprimarea asta?) Britney si-a cantat piesa, a facut cateva miscari de dans, dar apoi a fost criticata, pentru ca, sa fim seriosi, nu a fost cine stie ce ..siiii a fost si PLAYBACK din cate-mi dau eu seama !!

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

  • Cristina Lenart 10 September 2007, 18:41

    Da…e evident.Parca era sedata. Se forta sa reziste pana la sfarsit. Parerea mea este ca ea este satula de lumea muzicii. Cauta o portita de iesire. Poate acesta a fost modul ei de a spune sa o lasam in pace, sa nu o mai invite nicaieri sa nu ii mai propuna melodii. Inca nu a scapat de criza de personalitate care a adus-o in aceasta stare. Mie sincer imi e mila de ea. Sper sa se retraga undeva sa isi revina, sa aiba grija de copii. Caci cea de pe scena nu era Britt…nici macar umbra ei.

  • Oliver Simionescu 10 September 2007, 18:52

    nu as crede ca e atat de usor sa te lasi de showbizz-bizz :P vedeta fiind .. nu cred ca are bani pentru tot restul vietii.

    Brit are nevoie de un job, daca are de gand sa se lase de muzica, dar eu nu cred ca vrea sa renunte, cred ca isi doreste, dar nu prea mai reuseste, sa revina acolo sus .. in topuri, unde era :) Acum e gluma tuturor (vorba americanului) si toata lumea va face misto de ea :))

Post a comment