Top

3 in 1 :) Striptease / Dream / Romancele-s bune !

Buna dimineatza si bine v-am gasit in prima zi a celei de a 2-a saptamani de toamna :P

Am pentru voi 2 clipuri super dragutze :P

In primul rand, daca v-ati gandit vreodata sa faceti striptease pe webcam trebuie sa faceti 2 chestii mai intai: 1. incuiati usa de la camera si 2. nu va puneti casti pe urechi altfel .. s-ar putea sa patiti ca fata de mai jos :))

UPS :)

In al doilea rand, nu stiu pe cate fete sau femei le mai excita barbatii muschiulosi dar, in special daca sunteti femei, clipul de mai jos o sa va lase o expresie gen “aaaaa….” :)

Ce dragutzz .. :) nu?

In final, va dau si o mica stire luata de pe KissNews, stire din care am aflat ca O romanca a castigat MODEL OF MODELS, la Madrid ! Cristina Fedorca este numele tinerei de numai 16 ani, din Negresti Oas, care a fost desemnata castigatoarea finalei mondiale a concursului “Model of Models”, desfasurat la Madrid.

Cristina, care a prezentat pe podium pentru Catalin Botezatu si a castigat anul trecut finala nationala a Festivalului Valea Prahovei, i-a impresionat pe membrii juriului si pentru ca vorbeste fluent spaniola, fiindu-i, astfel, mai usor sa le invinga pe celelalte 21 de contracandidate.

:P Bravo Cristinica !

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

Post a comment