Top

De azi vine toamna pe bune

Daca legi cuvintul “toamna” de cuvantul “fotografie” te gandesti automat la .. frunze :)

Imi plac la nebunie pozele cu frunze uscate .. toamna, frunze cazute din copaci, adunate pe jos ..

Dar pana sa ajungem intr-o zi placuta de toamna, in care sa ne plimbam printr-un parc si sa admiram frunzele cazute, trebuie sa ne asteptam la cateva zile tare ploioase ..

Conforum siteului InfoPro In urmatoarele trei zile tara va fi maturata de vijelii si ploi torentiale asa ca meteorologii au transmis avertizari cod galben pentru absolut toate judetele. Ar fi bine sa scoateti hainele groase din sifonier pentru ca vom tremura la temperaturi, cu pana la 10 grade mai mici fata de cele normale pentru aceasta perioada.
Pornita din vest si apoi in toata tara incet dar sigur toamna da semne ca vrea sa puna stapanire pe Romania. Noaptea vom avea temperaturi cuprinse intre 2 si 12 grade iar peste zi temperaturile vor oscila intre 13 si 23 de grade Celsius. Inca de la primele ore ale diminetii vantul sufla cu putere 65 de km pe ora, iar la munte chiar 100 de km. Nu uitati umbrela acasa pentru ca in urmatoarele 3 zile va ploua torential. Cantitatile de apa vor trece de 30 de litri pe metrul patrat iar in zonele montane vor cadea chiar 50 de litri pe metrul patrat.

Asadar, nici bine nu am scapat de codurile de vara (portocalii, rosii, samd) si ajungem la codurile de toamna-iarna, ca doar .. e la moda, nu? :P

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

Post a comment