Top

Nu Lasa Copilul Educat de Televizor

Astazi, CNA a lansat o campanie care se numeste “Nu Lasa Copilul Educat de Televizor”. Campania are parte de 3 spoturi care vor rula pe televiziunile romanesti.

Va las sa vizionati spoturile si mai povestim dupa :)

Spot 1 – Sufrageria

Spot 2 – Tortul

Spot 3 – Metroul

Pan` la urma aceasta campanie se adreseaza parintilor si urmareste constientizarea acestora in legatura cu riscurile la care sunt supusi copiii care urmaresc programe TV ce contin scene de violenta.

Campania “Nu lasa copilul educat de televizor” face parte dintr-un proiect PHARE si va fi promovata prin intermediul celor 3 spoturi care prezinta efectele pe care le poate avea urmarirea, de catre copii, a unor programe nepotrivite.

Productia spoturilor a costat 40 de mii de auro, iar difuzarea in media a campaniei va fi gratuita, reprezentantii CNA anuntand ca spoturile au fost deja trimise mai multor posturi de televiziune care au inceput sa le difuzeze.

Potrivit lui Sorin Psatta, director de cercetare al Agentiei Graffiti BBDO si expert la proiectul PHARE, citat de NewsIn, cele 3 spoturi sunt construite pe structura cauza-efect: primul prezinta un copil care este victima pasiva a violentelor de la televizor, iar urmatoarele doua prezinta consecinta a ceea ce se intampla in primul spot.

Campania face parte din proiectul PHARE “Consolidarea si dezvoltarea expertizei profesionale in sectorul audiovizual din Romania”, gestionat de CNA.

Obiectivul campaniei este intarirea capacitatii Consiliului National al Audiovizualului de a aplica in Romania politicile audiovizuale ale Uniunii Europene, armonizarea cu acquis-ul european din domeniu, precum si cresterea eficientei si transparentei CNA in monitorizarea si sanctionarea incalcarii legii in mai multe domenii.

Daca aceasta campanie va avea efect sau nu, ramane de vazut. Initiativa, insa, e buna !

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • Allen 6 September 2007, 15:11

  Ceea ce urmeaza sa spun s-ar putea sa va sune cunoscut…nu de alta, dar ideile au fost expuse si de Andrei Gheorghe ieri seara la Realitatea TV. De cand a devenit CNA-ul player in mass-media? nu trebuia sa fie un arbitru distant? N-ar trebui sa lase in grija ONG-urilor campaniile sociale? si pe de alta parte, de cand poate sa-mi spuna mie CNA-ul sau oricine altcineva la ce sa ma uit? eu sau copiii…si cum indrazneste sa “intre la om in casa si sa-i faca paguba”? pt ca asta se intampla…trimite televiziunilor materiale care indeparteaza populatia de televizor.

 • Oliver Simionescu 6 September 2007, 15:15

  de acord, dar poate ca in Romania e bine ce face CNA-ul, pentru ca o gramada de parinti nu stiu sa-si educe copiii in asa fel incat ei sa nu puna si in practica ce vad la tv..

 • Kittutza 26 March 2008, 01:31

  ultimul clip e chiar foarte dur…cred ca e cel mai reust…parerea mea.

  Kittutza’s last blog post..Marti…

Post a comment