Top

A venit si toamna :(

Of of, a venit si toamna .. e prima zi de luni din septembrie..

Acum o ora si ceva (pe la ora 9) era si soarele pe cer, dar acum a disparut si e plin de nori pe cer siiiii .. cred ca vine si ploaia foarte curand.

Eu sunt la birou si dorm pe mine.. Inca negociez cu mine insumi daca sa ma duc sau nu sa imi fac o cafea de la automat .. cafea sau espresso ? Hmm .. poate merge mai bine o ciocolata calda .. dar aia nu ma trezeste ..

La radio canta “Relax, a lu` Mika” si parca incep sa evit a ma mai uita pe geam, pentru ca ma deprima prea tare vremea care e prognozata pentru astazi si saptamana cara tocmai a inceut..

In Bucuresti maxima va fi de 25 de grade maine si poimaine, in Timisoara azi sunt 25 de grade, iar de maine vin ploile si temperaturile de 15-19 grade ..

Acum parca regret putin ca am tot amanat concediul si am zis ca-l fac in octombrie .. ma gandeam eu degeaba ca o sa fie atunci 30-35 de grade :)) Cica asa au zis meteorologii ca va fi cald in octombrie .. in fine ..

Pana acum ceva timp am zis ca-mi plac primavara si vara, dar vara asta a fost parca prea calduroasa .. toamna mi-ar placea daca nu ar ploua asa mult si iarna mi-ar placea daca n-ar fi fleoshcaiala ..

Si ca tot e o zi urata afara .. si ca tot e luni, va recomand urmatoarea piesa :)

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

Post a comment