Top

Comunicarea..

Hmm .. vazusem azi un film in care s-a intamplat o chesti, citeam mai devreme un articol pe net care m-a dus cu gandul la aceeasi chestie si mi-am adus in acelasi timp aminte si de alte filme in care era vorba de acea chestie. Chestia asta e .. comunicarea.

Este vorba de comunicarea in cuplu, intre prieteni, intre personaje.


Tind sa cred ca prietenii buni isi pot spune orice, chiar daca sunt baieti sau fete. In filmul vazut astazi unui baiat i se intamplase o chestie nasoala si evitase sa-i spuna amicei lui despre chestia asta si a preferat sa o minta. In articolul citit mai devreme era vorba de comunicarea in cuplu, intre parteneri si despre filmele de care-mi aduceam aminte, stiu ca personajele, prietenie sau cunostinte fiind, evitau sa-si spuna sau marturiseasca lucruri care li s-au intamplat si preferau sa minta sau sa evite subiectul..

Bine, poate in filme asta duce la situatii comice sau face subiectul mai .. incitant si .. sa zicem ca e ok, dar in viata de zi cu zi, macar intre prieteni sau parteneri de viata, zic eu ca, ar trebui sa fim cat se poate de deschisi si sa comunicam. Sa fim sinceri !

Revenind la fazele din filme, si astea-s nasoale pan` la urma, pentru ca .. pentru unii personajele din filme/seriale ajung sa fie modele in viat si, aici, chiar nu mai e bine deloc. :(

Comunicarea e esentiala in oricefel de relatii. [offtopic] Poate de asta au aparut si atatea bloguri in ultima vreme.. Cu totii simtim nevoia de comunicare..

Eu, sincer, daca vad ceva interesant pe net sau daca-mi vine o idee in cap, incerc sa o transpun in scris. Si totusi, nu e vorba aici doar de bloguri, e vorba de comunicarea directa intre persoane. Multe cupluri se despart din cauza comunicarii proaste. Multe prietenii se desfac tot din cauza proastei comunicari..

Bine, de niste ani buni, o gramada de romani au inceput sa tot intre pe messenger & hi5 si tind sa cred ca sunt cele mai populare si populate (de romani) forme de comunicare in ziua de astazi.

Nu cred ca exista tanar care sa nu aiba adresa de mail pe yahoo, adica si ID de messenger. Toata lumea cand deschide calculatorul deschide si messengerul. Unii il deschid doar ca sa faca prezenta si atat. Altii il deschid ca sa stea pe invisible si vorbesc ei cu cine vor, iar altii .. muuult prea comunicativi, intra, se baga in seama cu toata lumea si dau si mass-uri cand vin, cand pleaca sau cand au ceva de intrebat. Astia cu mass-urile sunt enervanti rau si eu am inceput sa le cam dau ignore. Nu stiu daca am dat maxim 5 mass-uri in viatza mea si m-am gandit de 5 ori inainte sa apas pe “send messange”, pentru ca am o gramada de oameni in lista si inainte sa trimit mesajul ma gandesc daca i-ar interesa sau nu ..

OK ! Deja am inceput sa aberez si sa devize de la subiect pentru ca incepe sa-mi fie si somn ..

Concluzia e ca trebuie sa comunicati, sa fiti deschisi si sinceri, in special cu persoanele apropiate.. asta e tot ce conteaza. O relatie fara comunicare nu este o relatie.

later edit: pentru o cumunicare buna, sincera si deschisa trebuie sa ai si partenerul potrivit, care sa accepte sinceritatea, in caz contrar.. poate e mai bine sa eviti unele adevaruri..

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

  • Anonymous 2 September 2007, 15:01

    xonxluzia mea este: INTERNETUL UCIDE COMUNICAREA IN FAMILIE!!!!!!!!!!!
    SILVIAA

Post a comment