Top

Libertatea sex :)

Bai ! Deci astia nu sunt normali, de la Libertatea ! Nu exista coperta de ziar pe care sa nu fie tzatze !! Imi aduc aminte, acum vreo 5-6 ani, cand eram in liceu, eu si colegii mei, mai cumparam in pauza mare cate un ziar, un ProSport, o Libertatea si il mai citeam in timpul orei .. Pe vremea aia nu erau tzatze pe prima pagina asa ca, daca ne prindea vreun profesorm ne confisca ziarul in cel mai rau caz, dar daca s-ar intampla asta acum, cred ca ne-ar acuza si pentru introducerea de materiale pornografice in scoala :))

Si ca tot ziceam de scoala, imi aduc aminte, undeva tot in liceu, imi adusese un coleg un cd cu mp3-uri si l-am bagat intr-un calculator la ora de informatica, sa avem noi ceva muzica in fundal .. Printre zecile de mp3-uri era si un album de la BUG Mafia .. Aveam niste colegi care erau mari fani de BUG si ma tot stresau sa pun piesele respective .. pentru ca toata .. tarasenia se intampla la calculatorul pe care stateam eu :P

La un moment dat profa de info a auzit ea niste expresii explicite si ne-a confiscat cd-ul.. Enervata fiind, a dus cd-ul la director si .. peste cateva ore sau .. cred ca a 2-a zi, colegii care erau “de serviciu” au trecut prin fiecare clasa citind o lista cu elevi care au comis tot felu` de “delicte”, printre ei figuram si eu, acuzat fiind de “aducere de materiale pronografice in scoala” :)))))

Cum s-a ajuns de la BUG Mafia la materiale pronografice, nu stiu ? ))

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

Post a comment