Top

Cu cardul la farmacie

Din ciclul “inutil dar degeaba” va prezint astazi cardul Respiro, cardul pe care-l poti folosi doar in farmacii ! Bine, momentan intr-o singura farmacie si in curand si in altele ..

Ideea cardului astuia e ca daca ai plecat de acasa fara bani, poti sa platesti la farmacie cu cardul .. Dar, va intreb eu acum .. cadrul nu il tineti tot in portofel impreuna cu banii?? :))

Sau .. alta intrebare pentru voi? Cand ati fost ultima data la farmacie sa va cumparati ceva? Eu am fost in iarna ultima data, sa-mi cumpar Nufofen, preventiv, in caz ca as fi racit .. in rest, nu. Stau eu si ma intreb acum, care ar putea fi potentialii clienti ai acestui card .. Oare pensionarii care stau la compensate de la 4 dimineatza, la cozi?? Sau .. cine?? Adica, cine naiba poate sa fie atat de .. mare fan de farmacii, incat sa-si faca un card pe care sa-l foloseasca doar in farmacie??

TOTAL INUTIL !

Written by: OLiX

Sunt OLiX :)

Latest comments

 • Anonymous 30 August 2007, 16:47

  drept e ce spui si tu! Exista solutie pt aia foarte bolnavi, de ex. diabetici, sau de inima, sau cu tensiune… Aia,pote isi pun cardul in alt buzunarash! Si daca isi dau seama ca n-au luat medicamentele pot intra iute-iute la famacie cu carduletul! Dar eu nu pricep. Pe cardul ala iti pui singur bani sau cum e cu asta?
  Silvia

 • OLiX 30 August 2007, 17:53

  pai cred ca alimentezi cardul mergand la firma respectiva .. RESPIRO..

 • Anonymous 30 August 2007, 21:14

  big deal! Merge pensionarul sa-si alineteze cardul…la firma! Sa mori! A fost iar afacerea cuiva dn baietzii shmecheri!

  Silvia

Post a comment