Top

tot din tren ..

E deja ora 19:23 .. am aflat mai devreme ca o sa avem cam o ora intarziere si cica ieri au avut vreo 2 ore intarziere .. :) Nici macar la Craiova nu am ajuns inca.

Totusi eu sunt bucuros ca plec de la capat de linie si ajung la capat de linie si nu depind de nimeni si nimeni nu depinde de mine :) So what daca am intarziere ? E atat de bine aici, am net, alea alea .. :P e chiar bine si nu observ cum trece timpul..

In poza alaturata se poate “observa” televizotul despre care va spuneam mai devreme (in commentul postului de mai devreme in care ziceam despre tren), televizor care e cam .. enervant si cred ca ar fi mai bun in celelalte vagoane, dar acolo .. cred ca ar exista destui cretini care sa le si distruga :)

Mai devreme a aparut si un fel de .. chelner, un baiat dragutz, la vreo 25 de ani, care l-a servit pe un domn din spatele meu cu o bere si mai niste chestioare si cand m-am intors spre mine a venit sa ma intrebe, foarte dragutz, daca doresc si eu ceva..

L-am intrebat daca are ceva de mancare, si-mi raspunde, foarte haios “doar niste zarzanale :))”, adica niste biscuiti si niste croaisante .. Am zis ca ma duc eu pana acolo sa vad ce are, dar a venit el sa-mi arate .. si pan` la urma am cumparat, cu 3 lei, o punca de mini-croaisante cu 3 lei. Dupa cateva minute, baiatul avea niste doze de bere in mana si a venit sa ma intrebe, parca cumva in soapta, daca sa-mi faca un sandwish mai tarziu si, desigur, am acceptat :P

E misto .. parca-s tratat .. regeste ;)) lol ! nu radetzi de mine :P ma simt chiar bine !

am vazut deja un film: Fracture, fooarte misto si acum ma pun sa ma uit la Spiderman 3 !

revin mai tarziu

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

  • cristina 24 August 2007, 19:08

    spiderman 3 a sacsat.

  • Oliver Simionescu 24 August 2007, 19:21

    ma uit si eu acum si .. povestim dupa :)

  • Maya 30 September 2008, 12:53

    deci exista asa trenuri..si eu care credeam ca pozele de pe site erau fictiune.

Post a comment