Top

Sticla noua de Mountain Dew

Va spuneam ieri de noua sticla de la Fanta, careia ii facusem si poza cu telefonul si, iata ca astazi, mi-a repicat in mana, noua sticla de Mountain Dew :)

Interesanta rivalitatea asta intre cele doua mari companii de sucuri: CocaCola si Pepsi. Fiecare au dezvoltat cel putin 3 branduri:

CocaCola: CocaCola, Fanta, Sprite si bonus, bautura energizanta Burn si tot CocaCola se ocupa de imbutelierea si distribuirea icetea-ului de la Nestea.
Pepsi: PepsiCola, Mirinda, MountainDew si, v-ati prins .. icetea-ul Lipton. Cei de la Pepsi, nedetinand si un brand de bautura energizanta, au dezvoltat si promovat brandul Pepsi X.

N-am mentionat nimic despre marcile cola & pepsi fara zahar, light, etc, pentru ca, nu am inteles nicioata care e difenrentza intre: Pepsi Light si Pepsi Max sau intre Coca Cola Zero si Coca Cola Light sau .. marcile cu lamaie: Pepsi Twist .. e pepsi cu lamaie, da? Ok, dar ce e Pepsi Twist Lemon?? Pepsi cu ceva mai multa lamaie ?? lol.

Daca nu ma insel la noi nu exista Coca Cola Lemon, dar in schimb, exista la francezi si .. tot prin Europa am vazut si Cherry Cola sau ceva de genu` asta. Uite, mai jos, o poza preluata de la francezi, reprezentand un print la Coca Cola Lemon.
Era sa uit, Pepsi a scos de ceva timp, in Romania si in “editie limitata” Pepsi Chill cu gust racoritor de .. caramel :) E ok :P

Lol ! Unde am ajuns cu blogul asta.. Am inceput de la o sticla de MD si am ajuns la a analiza 2 branduri mondiale de bauturi .. mai mult sau mai putin .. racoritoare :)

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

  • Kittutza 25 March 2008, 23:53

    parca mai era si Pepsi Blue? de sarbatori…

    Kittutza’s last blog post..Marti…

Post a comment