Top

Ce faci in concert cand nu merg sculele..

David Guetta si Chris Willis intr-un concert organizat si transmis live de la televiziune din Frantza. Cand sa inceapa domnu` Guetta sa dea play la muzica se trezeste ca nu se aude nimic. Ce face? Il roaga pe Chris Willis sa improvizeze o acapela la “Love is gone” si apoi mai incearca inca o chestie..

Watch and learn Romania !


Inregistrarea am luat-o de pe MySpace-ul lui Chris Willis si am tras concluzia ca .. pana sa avem in Romania asa concerte si pana sa faca televiziunile romanesti ce fac cele din Franta sau Germania .. o sa mai dureze ceva.. Oricum, apreciez faptul ca in ultima vreme au tot venit trupe mari si cunoscute la noi si showurile cu ei au iesit foarte bine si cred ca si in 2008 o sa mai avem niste surprize de gen .. U2, Robbie Wiliams, etc :)

La final, ca bonus, va mai dau inca un YouTube cu David Guetta si Chris Willis, ca sa vedeti ce voce are negru asta :) Vorba lui Rainy, “asta e teorema: negrii au voce si canta bine!”

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

  • Anonymous 22 August 2007, 22:11

    ideea e k oricand trebuie sa invetzi sa fi creativ si inventiv, sa nu te panichezi si sa nu lasi garda jos.
    Silvia

  • Rainy Day 23 August 2007, 14:22

    da, da absolut toti negrii au voce! asta ar trebui invatata la scoala alaturi de teorema lui pitagora! :)) daca se intampla cumva, printr-o minune, sa descopere cineva vreunul afon, va rog, anuntati-i pe cei care se ocupa de cartea recordurilor!

Post a comment