Top

Radio morning show .. :)

Poate nu v-am spus, dar noi ne culcam, dormim si ne trezim cu radioul deschis. De obicei seara radioul merge pe Kiss, noaptea dam pe ProFM, iar dimineatza, cel putin acum in vacantza am facut mici experimente ascultand matinalele mai multor posturi de radio.

Mi-a facut mare placere sa aud matinale foarte bine realizate si serioase, in acelasi timp, la NationalFM si EuropaFM. Am ascultat si matinalul de la MagicFM, initial cu Raluca Moianu care era foarte calma, reaxata si iti dadea oarecum o stare de relaxare, iar mai apoi a venit Dan Dima, care de vreo 2 saptamani a invoirat putin matinalul de la Magic, matinal care acum se numeste “Raportul de tara”. Are niste subiecte mai mult politice, dar si mondene sau sport si oricum, impreuna cu Ioana si Vali fac o echipa buna, dar .. nu-s pe gustul meu, nu stiu exact de ce ..

Pentru ca va spuneam ca dormim cu ProFM-ul in surdina, va imaginati ca dimineatza tot ProFM auzim si, din pacate spun, trebuie sa schimb postul, pentru ca nu-mi da nicio stare matinalul lor. Nono si Schnebli la Rondul de Dimineatza. Nono e un super om de radio, profesionist si vorbeste foarte ok, dar din pacate Schnebli il trage, tare de tot, in jos, pentru ca vorbeste de parca doarme, face niste glume care numai glume nu sunt, samd. Tot la Pro mai sunt si farsele lui Gabi Jugaru, care chiar daca nu ma fac sa rad de fiecare data, le ascult cu placere, pentru ca domnu` Jugaru e un om de nota 10 !

Deci, ce am facut si unde am ajuns dupa ce am schimbat de pe ProFM? Pai, intai pe Kiss, dar am vrut sa aud totusi o schimbare si am mai dat putin si pe r21 .. acolo, la ora 8, a aparut Adi Simion are n-a avut prea multe de zis si m-am plictisit si de ei, pentru ca e aceeasi muzica de peste tot.

Unde am ajuns? Pe OneFM frate ! La OneFM nu e matinal, nu vorbeste nimeni pe post pana dupa ora 10.. Fata de perioada de prima saptamana a radioului, cand muzica era destul de dura, in dimineatza asta am avut o surpriza foarte placuta, putand sa ascult muzica foarte digerabila pentru orele diminetzii :)

De luni se intorc carcotasii, asa ca .. v-ati prins care e optiunea mea de matinal incepand de saptamana viitoare :)

E marti ! Ozzy faina tuturor !!

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • Rainy Day 21 August 2007, 09:52

  mda, nici mie nu-mi place matinalul de la pro. este cam aceeasi poveste ca si in cazul bozdugan/morar. cred ca fara buzdugan morar ar face o treaba ceva mai buna. sau cel putin ar lipsi glummitzele stupide si expirate gen “mary cea cu vino-ncoa”, sau majoritatea rubricilor copiate dupa carcotasi.

 • Oliver Simionescu 21 August 2007, 10:51

  da .. totusi, matinalul de la r21 are si ceva notorietate si audienta, fatza de cel de la Pro ..

 • Mircea 24 August 2007, 10:00

  Eu am ascultat emisiunile lui Dan Dima inca de cand era la Radio 21. Era mult mai haios ca Buzdugan si era fresh asa… Sunt bucuros ca a venit la Magic Fm. Eu zic ca matinalul de la Magic va creste repede pentru ca a inviat pur si simplu.

 • Oliver Simionescu 24 August 2007, 10:26

  momentan suna chiar ok matinalul, dar mai are de lucru zi eu .. pana sa-l faca sa sune bine de tot :)

Post a comment