Top

Concertul Black Eyed Peas si campania Pepsi

Cred ca toata lumea stie deja despre concertul The Black Eyed Peas, de pe 15 septembrie, de la Bucuresti. Concertul va avea loc la Arenele Romane, iar pretul unic al biletului este de 100 lei.

Totusi, eu nu vroiam sa va spun despre concert, ci despre campania .. ciudata .. facuta de Pepsi. Initial era vorba ca daca trimiti la un numar de sms, cu tarif normal, codul de pe capac .. ai sansa sa canti pe aceeasi scena cu The Black Eyed Peas (BEP). Sincer mi se pare cam .. aiurea, ca sa nu zic stupida, chestia asta. Sa va zic de ce: sa zicem ca o sa castig eu sansa sa cant cu BEP pe scena. Ok ! Eu nu stiu sa cant, nici sa dansez nu vreau in fata unor mii de oameni care se uita la mine .. Cica am sansa si-i si cunosc pe cei de la BEP si poate sa stau de vorba cu ei, sa imi fac poze, sa iau autografe, etc. Dar nu vreau !! :)) Pe bune, chiar nu vreau sa-i cunosc :)

Eu totusi am trimis cateva sms-uri, dar degeaba, in speranta ca voi castiga un bilet la concert sau un premiu .. ceva .. acolo.

Pan` la urma, nu stiu exact cum s-a intamplat ca, s-a mutat campania cu “Urca pe scena cu BEP” pe siteul Pepsi, unde Smiley te invatza sa dansezi si sa canti si oamenii se filmeaza cantand sau dansand pe piesa “More” cantata de BEP. Interesanta initiativa pan` la urma, pentru ca pui oamenii la lucru si chiar e haios sa-i vezi pe unii cum danseaza sau canta in fata webcamului ..

Ia uitati-va, de exemplu, la fata asta :) Tare, nu? :))

Ce e putin nasol, e ca Smiley e putin cam penibil si deloc natural in filmuletzele alea in care apare el prin siteul Pepsi, dar asta e alta poveste, el ca personaj e foarte ok si grafica + felul in care sunt facute filmuletzele sunt de nota 10.

In fine, astept sa vina ziua de salariu si sa-mi cumpar bilet. Concertul va fi extraordinar, pentru ca BEP sunt o trupa din state, oamenii au experienta si in general concertele cu straini, care au facut no1 in topuri cu mai multe piese, ies fooarte bine !

Un exemplu de concert BEP aveti chiar aici:

Din pacate, la noi, probabil din cauza pretului biletului, nu vor fi atatea mii de oameni ca si in concertu de mai sus .. :(


Anywayz ! Vi si tu ? Facem gasca ?:)

p.s. ie-te inca un motiv sa te conving sa vi si tu la concert:

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

Post a comment