Top

Y!M Clean up ! / Google phone

Vreau sa te invatz in acest blog cum sa scapi de ferestrele tampite din Yahoo! Messenger, ferestre care-ti ocupa locul in care poti avea lista de contacte..

In cazul in care Messengerul tau arata ca cel din imaginea alaturata cu acele 2 mari ferestre in partea de jos, care ocupa 50% din toata fereastra de Y!M, atunci “scroll down” ca sa vezi ce e de facut :)

Te duci la meniul “Messenger” din fereastra principala, apoi vei gasi submeniul “Show/Hide” in care intri si debifezi cele 3 optiuni incercuite din imaginea din stanga.

Dupa ce le-ai debifat, vei observa un spatiu mult mai mare pentru lista ta de prieteni, asta in cazul in care chiar ai o lista mare si in mod normal trebuie sa faci mult scoll pentru a o vedea..

Cam asa ar trebui sa arate acum Yahoo! Messengerul tau :)

Done !

p.s. 1 din pacate, de reclama de jos nu te putem scapa, dar e totusi dreptul lor sa-si puna si reclama acolo, din moment ce messengerul este gratuit si noi ne folosim de serverele lor fara nicio .. jena :P

p.s. 2 si tot legat de reclame, citisem undeva despre “Google Phone” un fel de telefon mobil creat de compania Google.. Ok, nice, dar, ce zicea unul din mai-marii companiei ? “Cu aceste telefoane vom putea face mult mai usor reclame, reclamele prin telefoanele mobile vor fi foarte eficiente si le vom putea targeta foarte usor: pe oras, tzara, etc”.

Pai, alo! Domnii de la Google Phones .. eu pe telefonu` ala dau bani .. de ce sa-mi mai puneti si reclame acolo?? Daca mi-l dau gratis il las sa-ti puna cate reclame vor ei :P

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

  • Zmeu' 20 August 2007, 11:59

    Scapi si de aia cu reclame cu ajutorul unor mici crackuri.

  • Oliver Simionescu 20 August 2007, 12:15

    da, am aflat si eu, dar nah .. totusi, respect pentru Y!M ca ne dau messul gratuit Ş=

Post a comment