Top

Mutu e prea scumpt pentru televiziunile romanesti

De la KissNews aflu ca domnul Adi Mutu e prea scumpt pentru televiziunile romanesti.

[start of – copy/paste]

“Baiatul rau” al echipei nationale isi pune viata pe tapet in 72 de episoade, aflam din Cotidianul. Desi au filmat deja episodul-pilot si promourile, producatorii reality show-ului “Briliantul” nu au tratat deocamdata cu nici o televiziune din Romania pentru drepturile de difuzare. “Au fost doar contacte indirecte cu manageri din diverse televiziuni din tara. Nimic oficial insa”, spune pentru Cotidianul Marius Daniel Popa, producatorul show-ului. Acesta pare mai interesat sa distribuie emisiunea afara, “mai ales in Italia, Spania, SUA si in America Latina, unde Mutu este foarte cunoscut si popular. De acolo ne vom recupera banii. Canalele din Romania nu pot plati un asemenea produs scump”.

Episodul-pilot si promourile, realizate inca de acum o saptamina, au fost filmate in Italia, pe stadionul Fiorentinei, in Florenta, in citeva dintre locurile favorite ale familiei Mutu, precum si acasa la jucator. Inregistrarile vor continua in Romania, incepind de miercuri, cind internationalul va reveni pentru meciul echipei nationale.

“Adrian Mutu este un personaj mult mai interesant pentru un show de televiziune decit Cristian Chivu, spre exemplu, datorita misterului legat de adevarata sa personalitate, dar si scandalurilor din presa legate de numele lui. Cristi Chivu este un «baiat bun», ceea ce nu atrage audienta. Adi este «rebelul»”, isi motiveaza optiunea Popa, care adauga indraznet: “L-as compara cu celebrul actor american James Dean”.

Dincolo de competitia sportiva, Adrian Mutu atrage multe alte categorii de public, considera si Bogdan Naumovici, director de creatie la Leo Burnett, care s-a ocupat de conceperea acestui format. “Viata de familie, divortul, copilul, zvonurile, scandalurile, daca se antreneaza sau merge in baruri, faptul ca este mai mult sau mai putin un top-model, toate au contribuit la alegerea personajului”, spune Naumovici.

Show-ul va numara in total 72 de episoade, difuzate de patru ori pe saptamina: de luni pina joi, cite o jumatate de ora, respectiv o ora, simbata. Din cele patru-sase ore de material brut filmat zilnic, au fost selectionate cam 25 de minute. “Nu cenzuram nimic, doar eliminam momentele plictisitoare, banale”, asigura Popa. “Va exista o prima parte a emisiunii, cu ce a facut Mutu, apoi se va dezbate o anumita tema, gen gatit sau copii. In ultima parte a fiecarui episod, un intervievator din Romania si unul din Italia ii vor adresa o intrebare din sport si din viata personala. Vom incerca sa il convingem sa comenteze rind pe rind si cele 18 goluri marcate la nationala”, spune seful de la Leo Burnett. Naumovici este convins ca productia va avea o audienta generala, “de la barbatii preocupati de fotbal pina la gospodinele preocupate de viata de familie”. In curind se va lansa si website-ul emisiunii, unde vor putea fi accesate imagini din timpul productiei si episoadele difuzate in diverse tari.

Munca de convingere pentru a merge pe urmele lui Beckham, care are deja un show propriu, nu a fost usoara in cazul lui Mutu. “Este foarte reticent in a-si expune viata privata publicului larg. I-am garantat ca va demonstra celor care l-au atacat si l-au jignit de-a lungul timpului ca s-au inselat”, explica producatorul. Pentru echipa de 12 oameni care l-a urmarit pe jucator in Italia, cel mai dificil a fost, in schimb, sa filmeze in zone publice din Florenta, din cauza fanilor care l-au asaltat. “Ne-a trebuit ajutorul carabinierilor ca sa putem filma”, isi aminteste Popa.

Dupa cele citeva zile de filmat, Popa este incintat de relatia jucatorului cu camera de filmat: “Am ramas placut surprins de naturaletea sa. Nu are trac deloc, se comporta extrem de firesc. Nu l-am cunoscut inainte de acest proiect si credeam ca este un tip taciturn, chiar infumurat. E insa un tip foarte simpatic, inteligent, cu care se poate discuta nu numai despre fotbal si haine de firma, cum cred multi despre el”.

[end of – copy/paste]

Va intreb eu acum .. oare o fi atat de interesanta viata lui Adi Mutu ?? O fi interesant sa-l vezi cum merge cu sotia la cumparaturi? Cum da autografe, goluri sau cum se spala pe dintzi? Poate ca o fi, dar nu vad de ce e toata zarva asta pentru showul asta .. mut :))) (ce gluma ieftina am scos din mine)

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

  • Anonymous 20 August 2007, 16:35

    Pai, ce, a lui Columbeanu sau a lui Guta e interesanta? Dar tot se uita tot felul de fraieri!
    Poate ne arata si cum “tragea pe nas” tot felul de prafuri…sa mai invete tineretul cate ceva.

    Silvia

Post a comment