Top

Cel mai bun mod de a-ti incepe saptamana :))

Cel mai bun mod de a-ti incepe saptamana, e sa incepi sa muncesti inca de duminica dupa-amiaza si sa muncesti incontinuu pana luni seara :))

Da, v-ati prins, ma aflu in situatia asta :)) E duminica spre luni noaptea. E ora 3:18. Sunt in sediul de la Prima si aerul conditionat nu a auzit de cuvantul “cald” :( Sunt impreuna cu colegii Razvan si Sebi si cica .. muncim. Depfat nu muncim, ci stam si ne uitam la niste servere cum migreaza. Migreaza, adica se muta datele de pe un server pe altul. Noi suntem aici sa ne asiguram ca totul decurge asa cum trebuie.

Cafeaua curge de la dozator ca apa de la robinet, pizza se digera linistita in stomacele noastre, joacele online merg si ele foarte bine, doar eu stau si scriu si simt ca deja mi se inchid ochii in gura :P

Problema e ca dimineatza va trebui sa fim la ora 9 aici ca sa resetam parolele tuturor celor 1oo si ceva de colegi, care, fara ajutorul nostru nu-si vor putea incepe munca.

Eu ma gandeam sa raman peste noapte aici si sa fiu prezent & fresh la 9 dimineatza cand vin colegii la munca, dar .. eu sunt imbracat in shlapi, pantaloni scurtzu cu floricele albastre si .. un maieu cu dungi orizontale albastre si albe. Ce corporate sunt imbracat, nu? :)))

Din plictiseala m-am apucat sa-mi reinstalez windowsul pe laptopul de serviciu si sa-i fac absolut toate updateurile posibile si acum, ca am terminat de instalat scriu si blogul asta si ma gandesc..

  • daca sa ma duc acasa .. sa dorm 3 ore dupa care sa revin aici la munca sau
  • sa mai stau pana pe la 6-7 dimineatza, sa merg atunci acasa, sa ma schimb in niste haine normale si sa revin aici??
  • daca ma duc acum acasa, sa dorm, oare ma mai trezesc la ora 7 si ceva, ca sa plec la 8 spre munca si la 9 sa fiu aici (chiar daca am pus cate 3 remindere pe ambele telefoane) ?
  • oare o sa fiu praf maine ?:))
  • oare o sa racesc de la aerul asta conditionat care nu stie sa dea si cald

La niaba ! Imi chem un taxi si ma duc acasa :)

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

Post a comment