Top

Cea mai lunga zi..

Wow .. am ajuns acasa in sfarsit si .. ma pot odihni, dar pt. ca sunt un blog-obsessed, am sa scriu un blog mai intai sa va spun pe scurt ultimele mele 24 de ore .. ;)

Da, sunt treaz de aprape 24 de ore cu o mica pauza. Ieri, duminica, la ora 15 trebuia sa ne intalnim la munca, colegii mei au ajuns chiar la 15, eu am ajuns la 18, pt. ca am mai avut ceva treaba. La job n-am facut mai nimic, precum spuneam si intr-un blog anterior, doar stateam si ne uitam la servere cum isi fac treaba si le supravegheam sa mearga totul conform planului.

Pe la ora 4, eu eram deja super obosit, asa ca mi-am
chemat un taxi si, dupa ce am fost plimbat si ocolit prin tot Bucurestiul, am ajuns undeva pe la 5 fara ceva acasa. Am adormit in cateva minute si .. la ora 7 au inceput sa sune reminderele si colegul meu, Razvan, pentru a ma trezi :P

La 8:00 am iesit pe usa, iar la 9.05 am ajuns in sediu. Razvan si Sebi erau tot acolo unde ii lasasem si munceau din greu pe servere. Colegii nostri au inceput sa apara si noi trebuia sa intram in actiune. A trebuit sa le resetam parolele tururor si asta a durat ceva. Dupa parole, ne-am dat seama ca nu mai mergeau imprimantele, un program si mai niste chestii ..

Tot de dimineatza am primit si o veste foarte buna, legata de job, dar detalii despre asta o sa va dau alta data :)

In rest, am tot muncit si am stat pe telefoane pana pe la ora 15, facand doar cateva, foarte mici, pauze.. de masa si de tzigara, acolo unde era cazul. Apropos, nici telefonia fixa nu functiona si abia pe la ora 14 a aparut omul care a reusit sa o puna in functiune, dar noroc ca aveam si telefoanele mobile..

La 15 am plecat acasa la somn si acum am ajuns acasa..

Gata si cu blogul asta, ma duc sa bag un dush rapid si apoi somn cu Martzafoiul langa mine :P Noapte buna natiune !

Written by: OLiX

Sunt OLiX :)

Latest comments

 • Maya 30 September 2008, 12:43

  p martzafoi ..de fapt blogul matzei il stiu de multa vreme.pacat ca nu mai scrie:D
  azi am ajuns si la acest blog..
  imi plac ideile dela comentarii.ce sa zic ca m-am amuzat o vreme cu chestia n omuletzi au citit:D
  si ce imi mai place…poza cu aparatu .e faina
  cam atat ..acum…

Post a comment