Top

Smile, it’s freakin` friday !

ooo, da ! e vineri si asta, in mare parte, e un bun motiv sa zambim si sa facem a 5-a zi din saptamana sa treaca mai repede .. asta daca suntem la job sau .. intr-un loc de care vrem sa scapam mai repede.

Eu, sincer, nu vreau sa scap de job, pentru ca imi place aici. In weekend aveam programat litoralul, dar i-am dat “cancel” din motive obiective .. Asa ca, weekendul ramane in voia sortzii, ca sa zic asa ..

Cluburile sunt inchise si ele, asa ca situatia e si mai nasoala, dar .. noroc ca exista patul si perna si o sa pot sa dorm, in sfarsit, cat o sa vreau, fara sa ma deranjeze cineva.. Halal planuri de weekend ! :( Dar, las`, ca avem prieteni si poate ne activam putin (vorba Giuliei) si mai iesim prin orash, sau .. who knows?

(damn, ce blog plictisitor..)

Dar sa ajung unde vroiam sa ajung ! ZAMBITI OAMENI BUNI, ZAMBITI ! Cu un zambet se face primavara, ca sa zic asa :P Cu un zambet cei din jurul tau se vor simti mai bine si tot cu un zambet vei trece si tu mai usor peste orice greutati, piedici sau chestii ce-ti pot aparea in cale ..

Uite un motiv in plus sa zambiti:

Prin zambet transmitem mesaje nonverbale de satisfactie, admiratie sau bucurie zambetul este un semn al limbajului mimic. In timpul zambetului organele sunt mai bine irigate, mai bine oxigenate, organismul se repara, se invioreaza, intinereste !

Zambiti ! E vineri, e vreme frumoasa ! Distrati-va, simtiti-va bine si relaxati-va ca .. luni .. incepe o noua saptamana :))

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

Post a comment