Top

Luni 13 (august)

Da, precum imi propusesem azi dimineatza cand eram in metrou, asa am sa incerc sa si fac, adica sa scriu un mini-blog despre ziua de luni, 13 august..

Pentru mine ziua de azi, asta caracteriza-o prin cuvantul “inceput” si asta pentru ca:

– In primul rand incepe o noua saptamana

– Eu mi-am inceput aceasta noua saptamana trezindu-ma la ora 7, ca sa ajung la munca la 9.00 si am inceput saptamana si cu noul meu telefon nokia 6300 pe care mi-am pus o gramada de muzica si atunci cand am intrat la metrou (si nu se mai prindea radioul) am dat play la un mix de la Ministry Of Sound :) Nu stiu ce m-as face eu fara muizca.

– Tot astazi incepe si concediul colegilor Emi si Iuli de la KissFM si tooot astazi, colegul Ovidiu Stanescu incepe un nou program (de vacantza momentan) de la 10-13 si fara dedicatii – imi dau seama cat de greu a fost pentru el, care timp de 3 ani a facut doar dedicatii, acum sa faca animatie simpla, oricum s-a descurcat foarte bine !

Ziua de 13, multi ar spune ca e zi cu ghinion, daca pica marti 13 sau vineri 13 cica e si mai rau. Azi dimineata, in timp ce ascultam MagicFM, am auzit si horoscopul de 2 ori, dar nu l-am bagat in seama, incat sa inteleg ce zicea despre scorpioni ..

Ideea cu blogul si sa vad eu cum va fi aceasta zi de 13, mi-a venit, mai exact, cand m-am suit in tramvai, m-am asezat pe scaun si mi-a batut, pentru 10 secunde, inima putin mai tare, stiind ca nu am bilet :) Dupa cele 10 secunde de hard heart beat, mi-am dat seama ca pe inghesuiala respectiva n-aveau pe unde sa mai apara si controlorii, asa ca m-am mai linistit. In metrou, inghesuiala din fiecare dimineatza, dar asta nu a fost ceva iesti din comun si am ajuns, in concluzie, la lucru la 9.00.

Cred ca e a 2-a oara, de cand suntem mutati in noul sediu din Pipera, cand ajung la ora 9.00, dar asa va trebui sa fac de acum in colo, pentru ca se mai intampla sa apara si probleme mai matinale.

Ideea e ca nici bine n-am ajuns la munca si deja am primit o gramada de sarcini, deci pot spune ca am fost fericit ca am avut de lucru si n-am stat degeaba :)

Acum e deja ora 14 si mi se cam inchid ochii de somn, dar cred ca am sa-mi fac o cafelutza si ma mai trezesc, nu-i asta problema :)

Am sa revin deseara cu o completare la blogul asta, in caz ca se mai intampla ceva interesant, daca nu .. inchei acum prin a va spune ca in 13 august:

* 1595 a inceput batalia de la Calugareni

* 1929 a inceput batalia de la Varsovia

* 1927 se nastea Fidel Castro, om politic cubanez, conducător al Partidului Comunist Cubanez, prim ministru, şef de stat

* 1984 se nastea si Dj Raresh, dj :P

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

Post a comment