Top

blog despre bloguri

E duminica seara, ascult si retransmit (pe net) noul post de radio ONE FM.. Sunt singur acasa, doar pisicul mai motzaie in spatle meu ..

De vreo 2 ore a inceput sa nevighez din blog in blog.. Am intrat in blogul lui Barbulescu, apoi am intrat in blogurile recomandate de el am inceput sa citesc blogurile unor oameni de la Playboy si FHM .. apoi am ajuns la media lui Comanescu de pe hotnews.. si tot asa, am citit o gramada de bloguri si de comentarii..

In ziua de azi tota lumea scrie bloguri, unii le scriu zilnice pt. ca sunt “vedete” si au o gramada de vizitatori care ii citesc zilnic si mai si comenteaza blogurile, scriu comercial si mai despre orice li se pare lor interesant si cred ca ar fi de larg interes. Altii, probabil asa cum sunt si eu, nevedete fiind, scriem din cand in cand, atunci cand dam peste o chestie interesanta care ne marcheaza intr-un fel ..

Stau acum sa ma gandesc ca nu am mai scris un blog de cateva saptamani bune .. Am deja vreo 3-4 conturi de bloguri pe tot atatea siteuri si nici macar nu mai stiu pe care sa scriu. Am avut o vreme, cand ma credeam oarecum vedeta, si am scris o gramada de bloguri in komunitatea mykiss.ro dar, acum am cam renuntat.

In timp ce vizitam gramada aste de bloguri ma gandeam , poate sa-mi fac, undeva la mine pe site, o lista cu toate blogurile interesante si misto de citit .. poate chiar zilnic. Am redescoperit zilele trecute si blogul lui Florin de la Hi-Q, blog care pare destul de interesant, mai ales ca e oarecum din domeniul media, care ma cam intreseaza si pe mine. Il citesc destul de des si pe Tony Tesiu in blogul lui despre radiouri (iqradio).

Dupa atatea bloguri si chestii interesante care as vrea sa le citesc zilnic sau sa fiu la zi cu ele, daca pot spune asa, am gasit si solutia: un programel foarte interesant, costa 30$ (poate am sa-l si cumpar, momentan il incerc trial) care manageriaza toate feed-urile RSS, si mai toata lumea are acum Feed RSS la blog :)

Am terminat si blogul asta, asa ca ma pun inapoi in pat sa ascult muzica si sa ma pregatesc pt o noua saptamana de munca @ Prima :P Pana atunci, am sa postez blogul asta si pe celelalte bloguri ale mele, ca sa mai apara si aacolo cate ceva :P Hai ceau :))

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

Post a comment