Top

De unde vin glumele lui Buzdugan :)

Ati ascultat vreodata matinalul de la radio21? Cititi oare Catavencu? Va uitati seara la Mircea Badea? Hmm .. cred ca v-ati prins deja despre ce e vorba :)

Atentie !

In Catavencu de azi (11 iulie 2007) a aparut articolasul din atasament (poza) in care baietii de la ziar si-au dat seama in sfarsit de unde-si iau cei 2 “dementzi” glumele miercurea .. :)

OK, dar .. probabil va intrebati de unde-si iau glumele in timpul saptamanii .. hmm .. pentru ca ziaru Catavencu nu apare zilnic .. Ei .. pentru asta s-a inventat “In Gura Presei”, emisiunea lui Mircea Badea, care traieste in Romania si asta-i ocupa lui tot timpul.

Va propun un joc ! Uitati-va in seara asta la Mircea Badea pe Antena 3 si apoi ascultati a 2-a dimineatza, cateva minute, emisiunea matinala de la radio21 .. O sa ramaneti surprinsi sa auziti aceleasi glume spuse de Mircea Badea si aceleasi articole citite din ziare.

Asta da matinal, nu?

A ! Era sa uit :) Va mai aduceti aminte de domnu` Bolcas, de la PRM? Ajutorul domnului Vadmi Medicamente ? Da? Va aduceti aminte de el ?

Dati un click aici si o sa puteti asculta o chestie care .. o sa va duca tare de tot cu gandul catre … Cronica Carcotasilor :)

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

Post a comment