Top

Mai devreme in metrou :)

Eram mai devreme in metrou, intr-un vagon semi-plin. La un moment dat, la un capat al vagonului, intra un tip. Asteapta pana se inchid usile si apoi, incepe, in graba, sa imparta niste cartoane intre scaunele pe care stateau oamenii pe de o parte si pe de alta a vagonului. A pus niste cartonase si langa mine. M-am uitat la ele, erau doua cartonase: unul cu o icoana si celalalt cu ceva scris pe el, cu o carioca parca.

Repet, omul, in foarte mare graba, a reusit, intre 2 statii de metrou, sa imparta cartoanele respective in tot vagonul si sa le si stranga.

Poate ca vi s-a intamplat sa fiti la un restaurant sau la vreo terasa si sa vina cersetori sau surdo-muti la voi la masa sa lase cartonase cu texte scrise si cu o bricheta sau lanterna pe care o puteati cumpara de la respectivul.

Tin sa cred ca si tipul asta din metrou era ceva de genul asta, doar ca, la un moment dat, cand s-a lovit de cineva, si-a cerut scuze.. si totusi “campania” lui nu cred sa fi avut vreun succes, pentru ca s-a miscat foarte repede si oamenii nu cred ca au bagat de seama ce se intampla cu adevarat :))

p.s. tin sa mentionez ca nu am dat si nici nu voi da vreodata bani cersetorilor, pentru ca cersetoria este un lucru ilegal in Romania si pentru ca oamenii aia puteau sa faca ceva in viatza, nu sa si-o distruga si sa ajunga sa cerseasca. Dar despre cersetorie, in alt blog :)

Written by: OLiX

Sunt OLiX :)

Latest comments

Post a comment