Top

Rui Da Silva SUX BIG TIME !!

magnify

Asadar am fost aseara la Rui Da Silva, in Studio Martin. Am ajuns in locatie pe la ora 1 si ceva. La pupitru era un tip pletos care baga o muzica destui de vioaie si lumea dansa destul de bine, aplauda, samd. Noi credeam ca deja a intrat Rui, dar pan` la urma ne-am dat seama ca asta era defapt Pagal si abia undeva dupa ora 2 a intrat si Rui Da Silva asta. A bagat muzica destul de ciudata, mixata destul de ciudat si lumea nu prea mai dansa .. decat cativa acolo in fatza.. Exact cum zicea prietena de aseara, a bagat un “progresive obosit”. Cam naspa. La ora 3:33 fix am sunat la taxi si am venit direct acasa ;) Am dormit linistiti si ne-am trezit peste exact 10 ore ;)

In legatura cu normalitatea, definitia normalitatii .. se pare ca nu sunt singurul care m-am gandit la asta. Citez pe cineva, de pe un forum, care a incercat oarecum sa defineasca normalitatea:

>> “Exista oare “Definitia Normalitatii”?
Eu nu cred,ca exista, dar daca o stii mi-o spui si mie?”

Nu cred ca cineva si-a dat vreodata oboseala sa defineasca normalitatea. Asta pentru ca normalitatea se refera la prea multe domenii din viata. Si ar trebui sa existe prea multe definitii. Mult prea multe ca oamenii “NORMALI” sa le poata memora…
Termene ca: decent – indecent; urit – frumos; destept – prost; normal – anormal; si multe altele, e greu sa le definesti pentru ca fiecare are standardele si masurile lui de comparatie.
De exemplu, daca cineva iti spune ca esti “prost” nu trebuie neaparat sa te superi. Poate acea persoana te compara cu Henri Coanda… or Thomas Edison… si in comparatie cu ei nu e o rusine sa fii prost.

How about that? <<

Am incheiat citatul ;)

Ma duc si eu in bucatarie, alaturi de Carmen care pregateste pranzul ;) Astazi pranzul = pizzaaaa delicioasaaaaaaa ;) yummmyyy !!!

Written by: OLiX

Sunt OLiX :)

Latest comments

  • Kittutza 25 March 2008, 22:51

    da’ vad ca taaaare mult iti place pizza :d

    Kittutza’s last blog post..Marti…

Post a comment