Top

Blogul de joi noaptea. ora 1:00

magnify

Bate ceasul de ora 1. Eu nu stiu ce am, dar probabil de la prea mult cola si de la ceva nervi nu prea am somn. Mi-a venit in minte o chestie, am deschis laptopul si am venit sa o pun in scris si pentru ca inca mai am energie m-am apucat de scris si bloguri. Am sa scriu un singur blog despre cam tot ce am in cap la ora asta :)

Probabil va intrebati de ce am nervi ;) Pai .. ceva mai devreme, am dat eu muzica mai tare si am cam uitat-o asa. Carmen m-a rugat sa o dau mai incet, dar pentru ca mie imi placea la nebunie o piesa si o tot ascultam tare, Carmen a tzipat la mine, eu am tzipat inapoi la ea si .. apoi ne-am calmat. Am oprit si muzica si .. de odata se aud niste batai in teava de la calorifer. Ok, ne-am linistit cu totul, se pare ca o deranjasem pe vecina de la 6. Peste cam 1-2 minute, se aud niste batai in usa, un ciocanit oarecum tipic-friendly .. Acum ne-am linistit cu totul. Am tacut, ne era frica, am oprit muzica si totul. O fi vecina? O fi politia?? Era ciudat rau.. Pan` la urma se aude usa trantita a liftului, semna ca persoana (persoanele) care erau la usa au plecat. M-am dus sa ma uit pe vizor: nu mai era nimeni, dar parca se auzeau niste persoane care discutau ceva, oarecum aprins, la noi pe etaj. Am stins luminile, am pornit radioul in surdina si ne-am bagat in pat. Eu nu aveam somn si am deschis laptopul… si .. ca sa nu intru in loop (adica, sa nu revin la inceputul blogului) am sa continui cu ce as mai fi vrut sa scriu in blog.

Where’s the fun ?

Astazi, eram in statia de troleibuz. Am plecat de la job si asteptam troleul sa ma duca acasa. In statia de troleu observ doi oameni. Doi oameni betzi. Mai exact, doi barbatzi betzi. Asteptau si ei troleul ca sa-i duca acasa. Dupa aspect, i-as caracteriza ca 2 barbati care lucreaza ori pe un santier, ori la un service auto sau nu stiu .. undeva intr-un loc in care omul respectiv “munceste” cu sticla de votka sau cea de Burger la 2l langa el. Oamenii astia se imbata probabil zilnic. Probabil pentru ei, bautura face parte din job description-ul lor, este o parte a ritualului, daca ma intelegeti ;) Am vazut mesteri adevarati care lucreaza cu o doza sau sticla (modesta) de bere langa ei si fac treaba foarte buna, dar sa bei atat de mult incat abea sa te mai tii pe picioare .. e nasol rau de tot. Mi se pare foarte urat/ciudat sa vad oameni betzi la ora 10-11 dimineatza sau, la fel, sa-i vad pe unii matinali in carciumi.

Where’s the fun?? Care-i rostul bauturii ? Chiar nu-i inteleg. Bei ca sa ce?! Te simti bine? Probabil dupa 1-2 beri sau dupa 50-100 de votka, dar dupa aia, cand incepi sa ametesti si cand nu mai stii de tine? Cum e? Mai e fun? I don’t think so..

Si eu beau .. da` doar in weekend si NUMAI daca sunt undeva la un party si simt ca muzica e buna si am chef sa dansez. Chiar daca nu prea am energie de dans, dupa un pahar – doua de votka+orange sau whiskey+red bull incep sa dansez bine de tot, danse pana chiar obosesc. Atunci simt ca ma distrez cu adevarat. Uneori, cand beau ceva mai mult, incep sa ametzesc dar stiu ca trebuie sa ma opresc si asta si fac. Ma rezum la un cola/pepsi sau chiar la o apa plata cu lamaie .. and the party goes on ;) Asta numesc eu fun ! Nu as putea sa beau in timpul saptamanii. De ce?? Chiar nu vad rostul. Bautura iti da energie si tupeu. Uneori e buna.. cand ai nevoie de curaj si/sau trebuie sa scapi de emotii. Dar sa bei in fiecare zi?? Where’s the fun??

Party de 1 an ;)

Sambata, eu si Carmen, implinim un an de cand ne-am cunoscut. Carmen zice ca mi-a pregatit ceva special .. acum .. sa vedem ;) Luv ya baby ImageImage ! Sambata noaptea mergem in Studio Martin, la party-ul de “13 ani de Studio Martin” unde va mixa Rui Da Silva. Misto nu? :) Va asteptam si pe voi :)

Dupa weekend

Chiar daca am intrat deja in primele ore ale zilei de vineri, simt parca weekendul facandu-mi cu mana din ambele parti ale saptamanii :) M-am distrat fooarte bine alaturi de Adi Eftimie, Paul si de prietenii mei/lor din Arad, Timisoara si Cluj. A fost un weekend extraordinar, un weekend inceput de joi si sfarsit … tarziu de tot ;) Un weekend cum nu am mai avut ;) Precum ziceam, e deja vineri .. so .. ma pregatesc, incet incet, de un nou weekend !

Cam astea-s chestiile ce le aveam in cap la ora asta. Chiar ma bucur ca am reusit sa le transpun in cuvinte, aici in blog. Parca ma simt si .. parca simt ca se apropie .. un vibe pozitiv ;) Viitorul face cu ochiul. E de bine ! Hai sa fim optimisti ;) Noapte buna copii :)

p.s. 1 e ora 1:17. scuzati greselile de scriere, dar am scris la lumina monitorului, adica, aproape cu ochii inchisi ;)

p.s. 2 check out http://olix2006.hi5.com

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

Post a comment