Top

Party peopleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!

magnify

Mamaaa ce week-end !

Wow ! Trebuie sa spun ca acest blog in scriu sambata la ora 16, cand m-am trezit dupa un somn foarte luuuung J Deci .. weekendul e abia jumătate :P Weekendul meu a inceput joi la ora 19:30 cand am facut prezentza la party-ul din Kirstal unde se sarbatoreau cei 3 ani de emisie KissFM si lansarea noului post muzical KissTV ;)

Party-ul a fost superb, m-am intalnit cu foarte multa lume cunoscuta din KissFM, PrimaTV, ProFM si cu prieteni chiar din Timisoara. M-am bucurat sa-i cunosc si pe unii colegi de la KissFM din tzara ;) Au cantat niste formatii romanesti, iar de la ora 00 pana la 03 (probabil, ca noi pe la 2 si ceva am plecat) a mixat DJ Adrian Eftimie. A mixat comercial, pentru ca publicul era „comercial”, nu erau oameni de club si trebuie sa va spun ca am dansat încontinuu de acele 2 ore cat a mixat el. Muzica foarte buna, bautura gratis si oameni cu chef de distractie. Faptul ca erau si foarte multi oameni cunoscuti acolo m-a facut sa ma simt si mai bine.

Inainte sa-si inceapa setul, am fostbit cu Adi Eftimie si mi-a zis ca la ora 4 plecam spre Arad. (Eu vorbisem cu el cu cateva zile inainte sa vin impreuna cu el la Arad si Timisoara in weekendul asta). Pe la ora 2 si ceva, am plecat din Kristal, spre casa, sa-mi fac bagajele. Am facut si un dus cu apa fierbinte, pe la ora 3, cand am ajuns acasa, iar apoi bagajele. Carmen a facut sandwishuri pentru drum si .. undeva pe la ora 5 fara ceva, m-a sunat Adi ca e in fatza blocului si … am plecat. Am trecut si pe la VJ Liviu (de la MTV) si l-am luat si pe el, pentru ca in Arad in clubul Reinasaince mixau back 2 back Adi si Liviu aka Libra.

Dupa 10 ore de drum, destul de inghesuitzi in masina pentru ca erau multe bagaje, am ajuns in Arad. Ne-am cazat si ne-am bagat la somn. Eu m-am culcat pe la ora 17 si m-am trezit la 19. Inainte sa ma culc am gasit pe televizor si noul post de muzica KissTV, la care m-am uitat, foarte curios, sa vad cum e ;) Mi-a placut ce am vazut si am dormit linistit pana la ora 19, cand au inceput sa sune telefoanele (programate sa sune atunci).

Am plecat in oras sa ma intalnescu cu o prietena (Coral) cu care m-am simtit foarte bine la un suc si apoi m-am intalnit cu un alt prieten (Tomkcat) si cu sora lui. Cu ei am stat la cofetaria hotelului, apoi, pe la ora 23 am plecat in clubul Reinsaince unde era party-ul.

Djii rezidenti au pus muzica destul de buna, a fost si o prezentare de lenjerie intima destul de misto, dupa care, de la ora 00 pana la 04 au mixat back 2 back DJ Adrian Eftimie si Libra. Am dansat aproape încontinuu, chiar daca eram foooarte obosit. A fost suuperr taree petrecerea ! La ora 4, am accelerat pana la hotel sa ne luam bagajele si apoi, in mare viteza am ajuns, la ora 5, in Zambara Timisoara. DJ Adrian Eftimie era in after la Paul Thomson. Am stat pana la ora 7 cand personalul din Zambara a aprins luminile si ne-au oprit muzica, trimitandu-ne acasa. Cele 2 ore de party din Zambara au fost si ele superbe si au incheiat cu succes cele 48 de ore in care nu prea am dormit, in schimb am calatorit si m-am distrat la maxim. In Zambara m-am intalnit cu prieteni vechi din Tm si cu one of my best friends in TM, Nelly J Am dansat pana nu am mai putut, la pupitru Adi Eftimie, Paul Thompson si DJ Elless puneau fiecare cate 1-2 piese. Publicul ramas in club era in delir. Toata lumea isi facea poze cu Djii, toata lumea dansa, toti se distrau, era magic iar eu ma simteam foooarte bine si foarte bucuros sa fiu inapoi in Timisoara. A fost megaa tare party-ul din Zambara si cand am feelingul ala de „woow”. Precum ziceam, pe la ora 7 si ceva personalul Zambara, in frunte cu seful de sala ne-au oprit muzica si ne-au „dat afara”. Eu am plecat acasa la somn, dar cei 20-30 de oameni care au ramas pe afara, impreuna cu Adi Eftimie si Paul Thompson s-au dus la casa unuia si au continuat acolo petrecerea.

Exact cum estimam, la ora 8 am pus capul pe perna si am adormit. Azi e sambata. E deja aproape ora 17. Ma duc sa ma tund, sa ma intalnesc cu prietenii si .. deseara petrecerea continua in Happy Club ;)

PARTY ON !

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

Post a comment