Top

Suuuper party drink’n’dance weekend !

Suuuper weekend frateee !

Nu am mai scris de ceva timp un blog, probabil pentru ca probabil nu aveam timp sau imi era lene. In casa inca avem apa calda, iar de incalzit, ne incalzim, cand e nevoie, sub plapuma sau cu flacara de la aragaz, dar toate astea cu mare grija si atentie. Am inteles ca inca nu e destul de frig afara ca sa ne bage si noua power la caldura din calorifere, ehh, e bine momemtan.

Sa revin la weekend, vineri aveam programat sa mergem la Tiestooo frateee !! Am fost si anul trecut. Atunci am venit special din Timisoara pentru concertul asta si a fost bestiiiiaaall ! Anul trecut Tiesto a bagat piesele lui cunoscute, lumea le stia si a reactionat super bine. 10-12.000 de oameni anul trecut, au cantat intr-un glas “Love Comes Again” si au aplaudat pe celelalte piese-hit ale lui. Anul acesta, Tiesto a inceput setul cu o piesa destul de energica, a continua cu “Dance for life”, piesa care a innebunit publicul si apoi cu piese trance destul de.. ciudate si necunoscute, cel putin de mine. Tiesto a inceput sa mixeze pe la ora 1, pana atunci (de la 12-01) a pus Vania, care a pus un tehno super energic, care a prins foarte bine, si inainte lui au fost Roby si Livio care au fost cam naspa si inaintea lor a fost N-eatgroove care a pus suuuper bine !
Revenind la Tiesto, a pus muzica destul de ciudata.. noi am plecat la ora 4 fara vreo 5 minute si exact cand eram afara la masina, a bagat si el “Adagio for strings”. Anul trecut, cand a bagat piesa asta, pe proiectoare era steagul Romaniei si toata lumea era innebunita, anul asta, steagul RO a fost pe o piesa destul de … ciudata. In fine .. Am ajuns acasa pe la ora 5 si eram destul de entuziasmat pentru ca dansasem destul de mult, eram obosit si a fost super in concluzie, dar Tiesto a fost total diferit fatza de anul trecut.

Pe multi i-am auzit spunand ca nu mai are cu ce sa-i impresioneze Tiesto anul asta si .. uite ca ar fi avut cu ce sa-i impresioneze. Anul trecut el a fost in turneu mondial, anul asta el promova ultima sa compilatie, pe care era muzica destul de .. ciudata pentru mine.. adica era mai necomerciala. In fine. A fost Tiesto si a fost super !!

Daca vreti sa vedeti filmulete de la Tiesto, facute de mine check here http://www.youtube.com/results?search_query=tiesto+polivalenta+olix&search=Search

Sambata .. a fost o zi .. destul de .. lesinata :) Ne-am trezit dupa ora 12 .. am facut o omleta mare si buna si dupa ce am savurat-o impreuna am plecat in oras. Eu trebuia sa ajung la work, iar Carmen vroia sa se uite prin magazine. Eu am ajuns la work, am avut ceva treaba, intre timp a ajuns si Carmen acolo si a mai durat cateva ore workul dupa care ne-am dus acasa. In timp ce eram la lucru, am aflat ca putem merge in Kristal si .. zis si facut. Noaptea, la ora 1 am fost in fatza la Kristal, pentru prima data. Impreuna cu colegii din Kiss si din Prima am avut o noapte exceptionala !! Am baut ceva, si am dansat pana nu am mai putut. A fost incredibil ! A mixat DJ Adi Eftimie in warmup si apoi un tip din UK, Gavyn Mitchel. A fost suuper tare muzica, atmosfera si totul.

Dupa 6 luni in Bucuresti, asta a fost primul party la care am fost cu colegii mei si a fost suuuper tare frateeee !! Am dansat, ne-am distrat, aahh, incredibil !! Am ajuns acasa la ora 6 si am dormit pana duminica pe la ora 1 ;)

Tot dupa 6 luni, asta a fost cel mai tare weekend in Bucuresti de pana acum, ne-am distrat suuper tare si am fost impreuna !!

In Timisoara mergeam la partyuri joi, vineri si sambata, uenori si duminica. Dormeam ziua si noaptea ma distram, dar in Bucuresti asta a fost the beeest ever !!

Kristale frate ! Timisoara ne vedem soon ;) Bafta tuturor !!

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

Post a comment