Top

15 septembrie. A inceput scoala ??

Ce “lol” e :) Cica azi incepe scoala :) E aproape ora 9am. Scot capul pe geam, vad curtea scolii nr 311, din spatele blocului meu: cateva zeci de copii, parintzi si bunici adunatzi pe terenul de sport. Scoala? E inca in renovare. Muncitorii isi fac de cap in interior: pun termopane, zugravesc, etc. E haios nu? Totusi .. e Romania ;)

Eu am cam terminat-o cu scoala .. si ma bucur. Liceul a fost fun dar ma bucur ca l-am terminat. Facultatea a fost si ea ok, chiar daca ajungeam doar pe la examene si cu colegii mai mai vedeam prin oras si ultaima intalnire la licentza. Pe langa distractia din pauze sau de la iesirile din oras, scoala, in general, a fost un stres, in special in sesiune sau, in liceu, atunci cand erau tezele sau banalele lucrari de control. A fost o perioada ok .. dar ma bucur ca s-a terminat. Acum sunt de mai bine de juma` de an in Bucuresti, am un job ok si in mare parte pot spune ca sunt fericit ;)

Hai, liceenilor, studentzilor, bafta la scoala, sa avetzi un an frumos, note peste 5 si spor la invatzat ! :)))

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

  • lacrima:P 26 August 2008, 20:50

    da pe langa faptul ca si scoala mea e in renovare……program pe dupa masa…….clasa a 8-a teze si minuni……abia astept sa vina vacanta de vara desi aceasta inca nu s-a terminat=))

    Bravo olix macar tu ai terminat cu invatatul<:-p

    Ultima insemnare a lui lacrima:P este.. Mi-e dor……..

Post a comment