Top

luni ! e Luni ! wow ! o noua saptamana ! SUUUPER !

magnify

HAHA ! ‘neAtza ! uff ! e ora 14:17 :) cica neatza.. m-am trezit la 12 fara ceva, m-am barberit + fres`n`up (se vede in poza, da?) si acum stau in pat (pe care cu greu l-am facut, DA! mi-am facut patul) si inghetz.. adica doar picioarele imi ingheatza. Afara erau azi dimi -11 grade, acum cica s-a mai incazlit putin.. or fi -5 ;)) Ma duc sa bag repede un dush si apoi plec la lucru. Trebuie sa ajung pana la ora 15. Raspunsul mult asteptat inca nu a venit..

Mm .. era sa uit.. E LUNI ! Super :) EU chiar ma bucur ca e luni, ca e o noua saptamana.. :) Unii sunt tare speriati de ziua de luni, dar eu chiar sunt bucuros ca e luni :D Revin later cu alte comentarii si chestii despre ziua de azi, luni 23 ianuarie 2006..

p.s. daca mai eram cu Lisa acum, astazi am fi implinit 2 ani si 4 luni (cred) ! Ee, dar nu mai sunt cu ea.. acum sunt cu Carmen si cu ea, in 18 ianuarie, adica acu` vreo 5 zile, am implinit 2 luni :)

Comments

vai, cat de narcisist eshti… :P

OLiX
ups :)) cred ca ai dreptate :) hai ca incerc sa o mai raresc cu pozele :D
OLiX
e mai bine asa, nu? :)


auzi dar mai faci mult tam tam cu secretul tau legat de ziua de luni??? … toata ziua secret in sus, secret in jos ca deja incep sa imi dau singur seama de ce veste e vorba :D .. da in orice caz sa imi zici sa te felicit :)))

OLiX
nush daca mai vine raspunsu` azi .. inca astept astept ;)

nu mai vine raspunsu ala..k e miercuri akum…sau nu a fost rasp asteptat si te-ai suparat si nu mai postezi?:D

neah .. nu a venit inca raspunsu` .. inca astept .. damn .. sper sa vina pana vineri .. crede-ma ca ard si eu de nerabdare..

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

  • phanatik 18 December 2007, 23:05

    te insori ? :))

Post a comment