14 Jun

Remixurile neoficiale

 • Publicat la 0:13
 • 28 comentarii
 • Sunt cativa oameni in tara asta care fac niste remixuri neoficiale pentru unele piese care in variantele originale nu pot fi mixate, deci au sanse foarte mici sa fie bagate de catre dji in cluburi sau chiar in emisiunile cu mixuri de la radio.

  Problema e ca ei sunt descurajati sa faca aceste remixuri de catre casele de discuri care le sterg canalele de youtube si linkurile de download de pe net. Se pare ca nici unii artisti si nici casele de discuri nu inteleg cat bine gratuit le fac lor acesti oameni!

  Hai sa explic mai in detaliu. Majoritatea djiilor de club mixeaza piese intre 126 si 130 bpm. Noul trend acum este sa faci piese la 86-105 bpm (Connect-R, Smiley, Sore, Alex Velea, Alexandra Stan, Mamasita, Guess Who, Grasu XXL, Maximilian, CRBL etc). Un procent foarte mic dintre djii romani mixeaza si/sau pot mixa piese la bpm jos si probabil ar face o “exceptie” de la mix-ul normal doar pentru o piesa care este mega hit, gen “Vara nu dorm” a lui Connect-R, iar dupa aceasta cadere din 128 bmp la 90bmp ar reveni inapoi la 128 bpm si nu s-ar mai intoarce acolo, pentru ca se “strica” mixul.

  Si totusi, in cluburi se aud o parte dintre piesele artistilor enumerati in paranteza de mai sus numai si numai datorita djiilor care fac remixuri NEOFICIALE! Am respect maxim pentru toti cei care fac aceste remixuri total gratuit si apoi le share-uiesc, la fel de gratuit, cu toti djii si in acelasi timp vreau sa le bat obrazul caselor de discuri si artistilor care nu inteleg cat de mult ii ajuta pe ei acesti oameni!

  Si ca un urmator pas, daca vor mai aparea multe piese la bpm jos, artistii/producatorii vor trebui sa inteleaga cat de necesar este sa faca versiuni extended la aceste piese, iar djii vor trebui sa se obisnuiasca sa mixeze piese in genul asta.

  Comentarii (28)

  Lasa un comentariu

  Inainte de a posta un comentariu, va rog sa:

  • folositi un limbaj civilizat si un dialog respectuos. Limbajul licentios nu va fi tolerat. Daca nu sunteti de acord cu ideile exprimate in articol sau de comentariile anterioare, aduceti argumente in mod civilizat. Orice injuriu sau atac la persoana, va duce la stergerea comentariului.
  • nu faceti spam/reclama la alte bloguri/siteuri/servicii
  • pastrati firul discutiei. Incercati sa nu deviati de la subiect
  Imi rezerv dreptul de a sterge linkurile de sub numele vostru daca eu consider ca ati lasat comentariul doar pentru a avea un link in plus spre blogul vostru si de asemenea voi refuza dialogul cu vizitatorii care insista in a incalca minimele reguli de conduita pe acest blog.

  ---

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Website (optional)

  Comentariu (necesar)