Top

Supa pentru viata

In week-end-ul care tocmai s-a terminat, in Bucuresti s-a intamplat un eveniment foarte misto. O strada din centrul capitalei a fost inchisa circulatiei masinilor, iar pe ea s-a desfasurat Street Delivery. Sub sloganul “inchidem strada pentru masini si o deschidem pentru oameni”, mai multi tineri au adus arta in strada, au facut limonada si supa pe care le-au servit trecatorilor contra cost, banii fiind stransi pentru sectia de oncologie pediatrica a spitalului Marie Curie pentru achizitionarea echipamentelor necesare pentru dotarea unei sali sterile post-operatorii, pentru a creste sansele de supravietuire ale copiilor bolnavi de cancer ce sunt operati in acest spital.

Eu din pacate am ajuns doar duminca seara si am mai prins ultima tura de supa gatita de Adrian Ciubotaru impreuna cu Simona Stanescu si Carmen Rusu. Adrian gatise supa impreuna cu Liana Stanciu, in timpul zilei, iar de promovarea supei s-au ocupat o multime de bloggeri si microbloggeri (adica twitteristi), dar in special Bobby Voicu si gasca, ei gasind-i cuvantului “supa” cateva zeci de rime :)

In timp ce ultima tura de supa era preparata trecatorii infometati veneau si cumparau supa chiar daca nu era in “varianta” ei finala. Noi am mancat si niste clatite de la baietii de alaturi (foarte bune!), am vrut sa bem si o limonada de la Iulian, dar din pacate au inchis pana am terminat noi cu supa, in schimb am baut un fresh de portocale de vis-a-vis de supa. Bun! Au fost 3 zile de Street Delivery facand astfel Pasi pentru Viata!


credit poze Eros si alte poze Geo cu aparatul lui Adrian

Mi-a placut foarte mult si promit ca pe viitor sa incerc sa ajung in fiecare dintre cele 3 zile. De retinut, s-au strâns 10010 RON pentru copiii de la spitalul Marie Curie. Felicitari sincere organizatorilor, celor implicati, dar si participantilor (printre care ma numar si eu), pentru ca fara ei …

Recomand cu caldura si articolele scrise de Buddha, Simona Stanescu, Adrian Ciubotaru si Hilke.

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • Buddha 15 June 2009, 15:40

  Ai venit cam târziu la SD… :)

 • al3x 15 June 2009, 15:50

  :)) ce misto ;-)

 • sorin 15 June 2009, 16:58

  Eu am ratat toate cele 3 zile…Data viitoare:)

 • chaos_and_smiles 15 June 2009, 19:02

  e bine si in ultima seara decat deloc:) multumim ca ai venit

 • natalia 15 June 2009, 20:27

  Foarte frumos! :) Prin astfel de initiative, acei copii, au sansa de a trai.

 • adriana 17 June 2009, 13:04

  si eu tot la final am ajuns…dar a meritat…

 • Ela 20 August 2009, 17:07

  Olix am auzit ca faci supa. De care?

Post a comment